YASKAWA

Yaskawa on yli 100-vuotias pörssiyhtiö, joka valmistaa taajuusmuuttaja, teollisuusrobotteja ja servokäyttöjä. Yaskawa valmistaa vuosittain yli 1,9 miljoonaa taajuusmuuttajaa, joka tekee siitä todennäköisesti maailman suurimman taajuusmuuttajavalmistajan. Tuotantoyksikköjä on mm. Japanissa ja Skotlannissa.   

Yaskawassa on noin 13 500 työntekijää, liikevaihto vuonna 2015 oli 411 mrd. jeniä.

Taajuusmuuttajasarjat A1000, V1000 ja J1000 ovat saatavilla Masalan varastosta ja ne sopivat mainiosti VEM-käyttöratkaisun osaksi moottorin ja voimansiirtokomponentin lisänä. Yaskawan taajuusmuuttajat on suunniteltu 10 vuoden huoltovapaaseen käyttöön.

Lue lisää Yaskawan nettisivuilta »

4 tuotetta
Yaskawa J1000 on pienikokoinen, helppokäyttöinen taajuusmuuttaja. Peruskäyttöihin soveltuva kustannustehokas ratkaisu.
Lisätietoja
Helppokäyttöinen Yaskawa V1000 soveltuu useimpiin sovelluksiin, "one-for-all" -sovelluspaketti.
Lisätietoja
Yaskawa A1000 taajuusmuuttaja soveltuu vaativiin sovelluksiin sekä induktio- että kestomagneettimoottoreiden kanssa. Kestomagneettimoottoreissa voidaan käyttää sekä avointa että suljettua säätöpiiriä (open ja closed loop), joissa saavutetaan täysi momentti 0-vauhdissa.
Lisätietoja
GA700 soveltuu sekä oikosulku-, kestomagneetti- että reluktanssimoottoreille. Laitteessa on mm. monipuoliset esiasetukset, moottorin tunnistus, turvatulo vakiona ja hetkellisen sähkökatkon yliajo sekä helppolukuinen ja miellyttäväkäyttöinen graafinen paneeli.
Lisätietoja