Nimityksiä VEMillä
23.06.2016

Toukokuun alussa VEMillä aloitti kaksi uutta myyntitykkiä. Vaihteiden tuotepäällikkö nimitettiin myös taajuusmuuttajien vastuuhenkilöksi.

Keijo Sumusalo, Ruotsi

Vahvavirta-insinööri Keijo Sumusalo on nimitetty 2.5.2016 VEM motors Finland Oy:ssä aluemyyntipäälliköksi vastuualueenaan Ruotsi.

Machineryltä meille siirtynyt Keijo on Porvoon poikia. Kotijoukkoihin kuuluu Minna-vaimo; lapset Maija ja Mikko ovat jo muuttaneet kotoa.  Keijo on golfaava (HCP 21,3) penkkiurheilija, jonka polvisäryt muistuttavat jalkapalloilija-ajoista.

Tehtävänkuva VEMillä on kehittää myyntiä Ruotsin markkinoilla jälleenmyyntikanavien kautta. Samalla rakennetaan yhteistyötä VEM motors Sweden Ab:n kanssa, joka hoitaa erikoisprojekteja sekä suuria moottorikäyttäjiä.  

  • Mielenkiintoinen haaste markkinoida saksalaista laatutuotetta Suomesta Ruotsiin, kertoo Keijo. Oma työura on aikaisemmin ollut aina päinvastainen: Markkinoida/myydä Suomessa tuotteita, joiden pohjoismainen tuotevastuu yleensä on ollut ruotsalaisella yhtiöllä. Tavoitteena on saada VEM-moottoreille vahva status Ruotsin moottorimarkkinoilla.

Iskulause: ”KEEP IT SIMPLE”

Keijo Sumusalo, puh. 040 172 0199

Jouni Hautamäki, Länsi-Suomi ja Pirkanmaa

Koneinsinööri (AMK) Jouni Hautamäki on nimitetty 2.5.2016 VEM motors Finland Oy:ssä myynti-insinööriksi vastuualueenaan Länsi-Suomi ja Pirkanmaa.

Jounin harrastuksiin kuuluu kaikenlainen urheilu ja penkkiurheilu sekä kahden lapsen harrastustoiminta. Lähiaikoina vapaa-ajan vietosta huolehtii omakotitalon rakennusprojekti.

Jouni on toiminut sähkömoottoreiden parissa erilaisissa tehtävissä jo 15 vuoden ajalta. Kokemusta on kertynyt niin tuotannosta, suunnittelusta, myynnistä kuin projektinhoidostakin.

  • Edeltäjäni Ilkka Hakamäki toimi tällä alueella vuosikymmeniä. Tulee olemaan haasteellista tutustua alueeseen yhtä syvällisesti kuin hän, kertoo Jouni.  Tärkeintä tässä hommassa on vahvistaa olemassa olevia asiakassuhteita ja hankkia luonnollisesti myös uusia. 

Jouni Hautamäki, puh. 040 124 2445

Janne Karjalainen, taajuusmuuttajat, vaihteet ja vaihdemoottorit

Vaihteiden ja vaihdemoottoreiden tuotepäällikkö Janne Karjalainen on saanut vastuulleen myös uuden päämiehemme Yaskawan taajuusmuuttajat. Jannessa yhdistyy tieto ja kiinnostus sekä mekaaniseen voimansiirtoon että säätö- ja automaatioteknologiaan.

Jannen vapaa-ajan vietosta vastaa tehokkaasti pojan jääkiekkojoukkueen huoltajan tehtävät. Silloin tällöin Janne vetää päälleen sukelluspuvun ja suuntaa esimerkiksi Vantaanjoen puhdistustalkoisiin.

Janne Karjalainen, puh. 040 940 1854

Yhteystiedot »