Taajuusmuuttajavalmistajat Danfoss ja Vacon ovat yhdistäneet voimansa - VEM ja Vacon jatkavat yhteistyötä
23.9.2015/ Danfoss Drives / Marjut Vainio/VmF,
02.11.2015

Taajuusmuuttajavalmistajat Danfoss ja Vacon ovat yhdistäneet voimansa. Yrityskauppa sai lopullisen sinettinsä 15.5.2015, kun Danfoss sai Vaconin omistukseensa ja Vaconin osakkeet poistettiin pörssistä. Uuden liiketoimintayksikön nimi on Danfoss Drives, ja se kuuluu Danfoss-konserniin.

Uusi Danfoss Drives tarjoaa kilpailukykyisiä taajuusmuuttajia, servotaajuusmuuttajia ja pehmokäynnistimiä monilla eri toimialoilla. Danfoss Drivesin edustajia on kaikkialla maailmassa, ja tarvittaessa tukea on tarjolla asiakkaille missä tahansa. Tämän lisäksi paikallinen myyntiorganisaatio auttaa asiakkaita entiseen tapaan.

Danfossin ja Vaconin Suomen taajuusmuuttajien myyntiorganisaatiot on yhdistetty yhdeksi vahvaksi ja asiantuntevaksi tiimiksi, jotta voimme palvella asiakkaita ja yhteistyökumppaneita entistäkin paremmin. Suomen maajohtajaksi nimitettiin 1.5.2015 Jani Saarinen. Hän vastaa Danfoss Drivesin Suomen myynnistä, markkinoinnista ja huollosta. Jani Saarinen on työskennellyt Vaconilla 12 vuotta ja edellisessä asemassaan hän toimi Vaconilla Suomen myyntijohtajana.

Danfoss VLT® ja VACON®-tuotemerkit ja -valikoimat ovat saatavilla kuten ennenkin. Taajuusmuuttajien hankinta-asioissa ja tukipyynnöissä pyydämme olemaan yhteydessä siihen kontaktiin tai kanavaan, jota olette ennenkin käyttäneet. Jos olette uusi asiakas, pyydämme ottamaan yhteyttä jälleenmyyjään.

VEM ja Vacon jatkavat yhteistyötä

VEM motors Finland ja Vacon jatkavat vuonna 1983 alkanutta hedelmällistä yhteistyötä. Asiantunteva myyntipalvelumme on palveluksessanne sekä taajuusmuuttaja-, sähkömoottori- että vaihdeasioissa! Kattavasta varasto-ohjelmasta löytyy taajuusmuuttaja yleisimpiin tarpeisiin heti, ja harvinaisemmat tapaukset tehtaan tuotannosta kohtuullisella toimitusajalla.

Tutustu Vacon-taajuusmuuttajiin »

Lisätiedot:

Sami Kujala
Toimitusjohtaja
Puh. 0207 613 716

Markku Parpala
Tuotepäällikkö, Vacon-taajuusmuuttajat
Puh. 0207 613 718