UUTISET

Takaisin listaukseen
Teollisuuden sähkömoottoreilla ilmastonmuutosta vastaan 21.11.2022

Etsimme aluemyyntipäällikköä B2B-myyntiin

Tarjoamme itsenäisen myyntityön, joka suuntautuu Ruotsissa sijaitseville teollisuusasiakkaille. Tuotteina ovat laadukkaat ja tunnetut Saksassa valmistetut sähkömoottorit.

VEM motors Finland Oy ja sen jälleenmyyjät tarjoavat kokonaisratkaisuja ja -palvelua teollisuuden tarpeisiin. VEM:n asiakkaat toimivat mm. kaivos-, saha-, sellu- ja paperi-, metalli- ja meriteollisuudessa. Tuotevalikoimaan kuuluvat sähkömoottorit, vaihteet ja taajuusmuuttajat. Kilpailuetuina ovat 24/7-palvelu, tekninen laatu, saatavuus ja toimitusnopeus.

VEM motors Finland Oy on ollut saksalaisen VEM motors GmbH:n tytäryhtiö vuodesta 1983. Toimipisteessä Kirkkonummen Masalassa on toimisto- ja kokoustilojen lisäksi yksi Pohjoismaiden kattavimmista sähkökäyttöjen varastoista sekä tuotteiden lisävarustelua ja modifikaatioita tekevä tuotantopalvelu. Yhtiön palveluksessa on 12 asiantuntijaa ja liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa. VEM Groupin koko henkilöstömäärä on 1500 ja liikevaihto 200 miljoonaa euroa.

Tutustu yritykseen tarkemmin tällä sivustolla (vem.fi).

VEM motors Finland Oy vastaa Suomen, Baltian ja Ruotsin markkinoista yhdessä paikallisten jälleenmyyjien kanssa.

Haemme nyt Ruotsin teollisuuden asiakkuuksista ja myynnistä vastaavaa

Aluemyyntipäällikköä

Tehtäväsi on pitää huolta uusista ja olemassa olevista asiakkuuksista Ruotsissa. Työ on proaktiivista ratkaisumyyntiä OEM-asiakkaille ja loppukäyttäjille. Toteutat itsenäisesti koko myyntiprosessin. Suunnittelet lähtökohdat ja toteutuksen myynnin kehittämiselle ja onnistumiselle. Saat tukea asiantuntevalta organisaatioltamme Suomesta ja Saksasta. Tehtävään kuuluu matkustamista Ruotsissa sekä monipuolista puhelin- ja sähköpostiviestintää niin suomen, englannin kuin ruotsin kielellä. Voit työskennellä joustavasti etänä tai asettautua työskentelemään Masalan avaraan toimistoon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • Sähköteknistä koulutusta (teknikko, insinööri, AMK-insinööri) ja kokemusta teollisuuden sähkömoottoreista/sähkökäytöistä.
 • Matkustusvalmiutta Ruotsissa noin 1–2 viikkoa kuukaudessa.
 • Näkemystä myynnin kehittämisestä sähkömoottoreita käyttävien OEM-asiakkuuksien ja loppukäyttäjien parissa.
 • Esiintymiskykyä ja valmiutta puhua niin puhelimessa kuin kasvotusten läpi koko organisaation aina johtotasolle asti.
 • Myyntiprosessin hallintaa alusta loppuun.
 • Erinomaista ruotsin kielen taitoa ja päivittäiseen kommunikointiin riittävää suomen ja englannin kielen taitoa.
 • Microsoft 365 -ympäristön hallitsemista.
 • Itseohjautuvuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Eduksesi tässä työssä katsotaan

 • SAP-osaaminen
 • Saksan kielen taito
 • Positiivinen asenne
 • Sopiva asuinpaikka Ruotsin markkinoita ajatellen.

VEM motors Finland Oy tarjoaa sinulle kehittyneet työkalut tehtävän hoitamiseen sekä perehdytyksen ja koulutuksen. Tiimissämme toimii rennon asiallisia alan ammattilaisia. Pääset myymään saksalaista laatua, joka on alalla arvostettua. Palkkaus on kiinteä ja lisänä on tuloksiin sidottu vuosibonus. Laaja terveydenhoito kuuluu etuihimme kuten myös liikunta- ja kulttuuriedut.

Tartu tilaisuuteen ja osallistu myynnin kasvattamiseen Ruotsissa!

Operaria Headhunting & Recruiting avustaa meitä hakuprosessissa. Voidaksemme tutustua sinuun paremmin, pyydämme vastauksiasi ilmoituksen linkin kautta avautuviin kysymyksiin. Jätä linkin kautta myös hakemuksesi ja CV tai hae tehtävää Linkedln-profiilillasi viimeistään 11.12.22. Aloitamme ehdokashaastattelut heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedusteluihin puhelimitse vastaa Juha-Erik Aaltonen numerosta 044 984 7636 tai sähköpostitse osoitteesta juha-erik.aaltonen@operaria.fi.

Jätä hakemuksesi »

Author

VEM motors Finland Oy