UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 12.01.2016

Puhelinjärjestelmämme uudistettu

 
VMF/Marjut Vainio,
12.01.2016
 

Nyt vastaamme jälleen puheluihin itse! Pitkäaikainen puhelunvälittäjämme Riitta ”Ridge” Parviainen jäi eläkkeelle vuoden 2014 lopulla. Tällöin puhelinkeskuksen hoito luovutettiin ulkopuoliselle palveluntarjoajalle. Runsaan vuoden kokeilun jälkeen olemme ottaneet keskuksen takaisin omiin hoiviin.

Vuoden 2016 alusta lähtien VEM motors Finlandin keskukseen soitettuihin puheluihin vastaa jälleen yrityksemme oma työntekijä. Nyt ollaan liikkeellä hajautetulla vastausmallilla. Asiakkaiden ja muiden soittajien puheluihin vastaa dynaaminen kvartetti, jota täydentää vielä tarvittaessa yksi henkilö.

Uudella toimintamallilla pyritään parempaan asiakaspalveluun. Vastaajat näkevät koko henkilöstön menot yhteisestä kalenterista ja osin kuulevatkin, onko kysytty henkilö vapaana. Kunkin työntekijän tehtävänkuvatkin ovat omalla henkilöstöllä paremmin hanskassa kuin ulkopuolisilla.

Jatkossa keskukseemme 0207 613 740 vastaa myyntiassistentti Tanja Klippi, talousassistentti Merja Naukkarinen, markkinointipäällikkö Marjut Vainio tai talouspäällikkö Sanna Valtanen. Erikoistilanteissa välittäjänä voi toimia myös logistiikka-assistentti Sirpa Kiilunen.

Kuvassa vasemmalta Sirpa Kiilunen, Merja Naukkarinen, Tanja Klippi, Sanna Valtanen ja Marjut Vainio

Kaikki numerot, niin henkilökohtaiset numerot kuin myynti- (0207 613 750) ja logistiikka- (0207 613 745) ringitkin  pysyvät ennallaan. Katso työntekijöidemme kännykkänumerot täältä »

Uuden keskuskvartetin lisäksi puhelinjärjestelmän uutuutena on mahdollisuus jättää soittopyyntö, mikäli keskus ei vastaa. Lisäksi yötiedotteesta pääsee suoraan numeronäppäintä painamalla päivystykseen.

Uskomme, että tällä kokoonpanolla ja järjestelmällä voimme nostaa asiakaskokemusta piirun tai pari ylöspäin.

Yhteydenotot

VEM MOTORS FINLAND OY

Marjut Vainio
Markkinointipäällikkö

 
Author

VEM motors Finland Oy