UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 12.02.2009

Rexnord-Stephan vaihteiden kokoonpano alkanut

 
12.02.2009
 

Nyt niitä saa!

S4-vaihdesarjan loppukokoonpano Suomessa, VEM motors Finland Oy:n tuotantopalvelussa on alkanut. Loppukokoonpano mahdollistaa välityssuhteiden muuttamisen, josta seuraa valmius nopeisiin toimituksiin ympäri vuorokauden.

Varastoitavat vaihdetyypit ovat suorat hammasvaihteet ja tappivaihteet integroituna vaihdemoottorina 0,25-30 kW ja
IEC-moottorilaipoin runkokokoon 280 asti.  Tämänhetkisellä varastolaajuudella saadaan yli tuhat erilaista vaihdetta/vaihdemoottoria keskimäärin yhden (1) päivän toimitusajalla.

S4 Strong Silent Standard Smart

Kestävän ja äänitasoltaan hiljaisen S4-vakiovaihdesarjan juju on muutaman osan sisältävä Easyfit-yleiskokoonpanosarja, jonka avulla varastoiva S4-jälleenmyyjä voi tehdä tuotteiden loppukoonpanon kohdemaassa. Samalla voidaan pitää yllä laajaa valikoimaa ilman että yksittäisten varastoitavien tuotteiden laajuus kasvaa suureksi. Lisäksi Rexnord-Stephan-vaihteet ovat mitoiltaan yhteensopivia merkittävimpien vaihdevalmistajien tuotteiden kanssa.

Rexnord-Stephanin S4-sarja on valikoima hammasvaihde-, tappi- ja lieriökartiovaihdemoottoreita 25 000 Nm asti. Asiakaskohtaiset tuote- ja kokonaisratkaisut (esim. tuotesarja S4-sekoituslaite sekoittimiin ja liikutuslaitteisiin) samoin kuin erikoisvaihteet (esim. hitsausvaihteet, vedenalaiset vaihteet) 100 000 Nm asti täydentävät tuotevalikoiman.

 
                      
Ensimmäinen Suomessa valmistettu Rexnord-Stephan vaihdemoottori pintakäsittelyssä.

Lisätiedot:
VEM motors Finland Oy
Timo Kilpinen
Puh. 0207 613 754 
timo.kilpinen@vem.fi

Esite:
Rexnord-Stephan S4-vaihdesarja 

suorat hammasvaihteet ja tappivaihteet
integroituna vaihdemoottorina 0,25-30 kW
IEC-moottorilaipat runkokokoon 280 asti

 
Author

VEM motors Finland Oy