UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 21.03.2005

Sellunkuivausmoottorin uusiminen on nyt vaivatonta

21.03.2005

VEM motors Finland Oy on saanut perinteisen VEM-kuivaamomoottorin rinnalle uutuustuotteen puun jatkojalostusprosessiin. VEM motors GmbH on suunnitellut sellunkuivausmoottorin valmiiksi tuotteeksi, joka on täysin vaihtokelpoinen Suomessa käytössä olevien sellunkuivausmoottoreiden kanssa.

Sellunkuivaimissa on perinteisesti käytetty kolmivaiheoikosulkumoottoreita, joihin on tehty asennuspaikan ja huollettavuuden vaatimat tekniset muutokset. Moottorit on sijoitettu kartion muotoiseen tilaan, mikä on huomioitava moottorin ulkomitoissa. Sijoituspaikka tulee huomioida myös laakereiden jälkivoitelussa. Moottoreissa on normista poikkeavat pidennetyt akselit.

15 kW/1465 1/min VEM-sellunkuivausmoottori soveltuu sekä 400 että 690 V verkkoon. B3-rakenteinen moottori on koteloitu luokkaan IP 55, eristysluokka on F ja lämpenemä B. 120 kg painavan moottorin toimivuuden ja vaihdettavuuden nykyisten moottoreiden kanssa viimeistelevät erikoisakseli, jälkivoiteluvarustus, molempien rasvanippojen ja liitinkotelon sijainti moottorin N-päässä sekä metallinen tuuletinsiipi.

Moottoreita myy VEM motors Finland Oy jälleenmyyjineen.

Lisätiedot:
VEM motors Finland Oy
Jari-Pekka Lievonen
Puh. (09) 6132 6718
0400 488 906
jari-pekka.lievonen@vem.fi

Author

VEM motors Finland Oy