UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 6.03.2012

SOLVED-asiantuntijapalvelu tähtää cleantechin huipulle

 
06.03.2012
 

Kaikkialla maailmassa kamppaillaan valtavien ympäristöä koskevien haasteiden parissa. Cleantech Finlandin uusi SOLVED-asiantuntijapalvelu osoitteessa www.solved.fi valjastaa suomalaisen ongelmanratkaisukyvyn ja korkean teknologiaosaamisen avaamaan näitä haasteita.

Finpron yhteydessä toimiva Cleantech Finland on taho, joka yhdistää suomalaiset cleantech-alan yritykset tavoitteena profiloida Suomi alan huippumaana. SOLVED on online-palvelu, jossa alan yritysten asiantuntijat, asiakkaat ja muut sidosryhmät voivat keskustella ongelmista ja niiden mahdollisista ratkaisuista. 

“SOLVED on palvelu, josta on tarkoitus tulla maailman johtava cleantech-yhteisö. Se on tehokas keino kanavoida suomalaisten yritysten asiatuntemus ja tuoda se maailmanlaajuiseen hyötykäyttöön. Palvelun kautta saa tietoa ja näkyvyyttä,” kertoo Cleantech Finlandin toiminnanjohtaja Santtu Hulkkonen.

Paikka huippuasiantuntijoiden ja haasteiden kohtaamiselle

Cleantech Finlandin jäsenyritysten asiantuntijat ovat SOLVED-palvelun ydin. Solved.fi-sivustolla kuka tahansa voi esittää kysymyksiä, avata keskusteluja ja verkostoitua palveluun kirjautuneiden kanssa.

Yritysten asiantuntijat vastaavat, kommentoivat ja kertovat kokemuksiaan esitettyjen ongelmien ja kysymysten ratkaisemiseksi. Palvelussa on mukana jo yli sata eri cleantech-sektoreita edustavaa  asiantuntijaa. VEM motors Finlandin tuotepäällikkö Mikko Valtonen on mukana palvelussa valmiina vastaamaan sähkökäyttöjen energiatehokkuuteen liittyviin kysymyksiin.    

“Ongelmanratkaisukyky on tunnettu osa suomalaisuutta. SOLVED on paikka, jossa pätevyys, yhteistyötaidot ja luontainen halu toimia mahdollisimman tehokkaasti ja hyvin kohtaavat helposti lähestyttävässä muodossa,” Santtu Hulkkonen tiivistää.

Cleantech Finland -tiedote 26.1.2012

Lisätiedot

Cleantech Finland
Santtu Hulkkonen
Toiminnanjohtaja
Puh. 040 343 3341

 

VEM motors Finland Oy
Mikko Valtonen
Tuotepäällikkö
Puh. 0207 613 714

 

 
Author

VEM motors Finland Oy