UUTISET

Takaisin listaukseen
Asiakaskysely 4.06.2024

”Suomen paras palvelu sähkömoottoreiden saralla”

Asiakaskysely toukokuussa

Kiitämme lämpimästi kaikkia asiakaskyselyyn vastanneita! Palautteen perusteella olemme iloisia siitä, että suurin osa asiakkaistamme on tyytyväisiä palveluumme. Lisäksi saimme arvokasta tietoa alueista, joissa voimme tehdä parannuksia – erityisesti toimitusaikojen tiedottamisessa.

Tavoitteenamme ei ole olla pelkkä myyntiorganisaatio, vaan haluamme tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja luoda hyviä kumppanuuksia sähkökäyttöjen maailmassa. Jos tarvitset apua tai haluat ottaa yhteyttä, löydät yhteystietomme osoitteesta vem.fi/yhteystiedot. Lisäksi sivulla on palvelurobotti, joka auttaa sinua selvittämään oman vastuumyyjäsi ja voit ottaa yhteyttä suoraan häneen. Myynti@vem.fi  on myös erinomainen ja nopea yhteydenottokanava, joka toimii vuoden ympäri ilman kesä- ja talvilomia. 

Team VEM jälleenmyynti- ja huoltoketju on olennainen osa toimintaamme. Ketjun liikkeitä on kattavasti koko Suomen alueella. Myyntipisteitä on Suomessa 26, Ruotsissa 8 ja Baltiassa 13. Valtuutetut huoltopisteet auttavat sähkömoottoreiden ja vaihteiden huoltoon, asennukseen ja taajuusmuuttajien käyttöönottoon liittyvissä asioissa.  Löydät Team VEM -ketjun liikkeet osoitteesta vem.fi/myynti & huolto. 

Kyselyyn osallistuneiden kesken järjestettiin tuttuun tapaan arpajaiset. Onnittelut Mikko Peltoselle Valio Oy:stä, joka voitti kesäisen erä- / terassi- / mökkikahvisetin!

Author

VEM motors Finland Oy