UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 22.02.2011

Uusi VVCC-palvelu käyttöönottoon ja asennukseen

 
22.02.2011
 

Henkilöstöä vähennetään, työt jaetaan jäljelle jääneille. Jonkun osa-alueen osaajien puute. Sesonkiajat. Yllättävät tilaushuiput. Työntekijöillä flunssa-aalto. Nämä ovat tilanteita, jolloin asiantunteva ulkopuolinen apu on tavallistakin tärkeämpi. Sähkökäyttöjen osalta näihin tilanteisiin on nyt olemassa hyvä ratkaisu – VVCC.

 

Keskity itse Olennaiseen – VVCC hoitaa sähkökäytöt kuntoon

VEM motors Finland on käynnistänyt VEM+Vacon CustomerCare -palvelun, joka helpottaa ja nopeuttaa asiakkaan sähkökäyttöjen hankintaa, asennusta ja käyttöönottoa. Asennuksen ja/tai käyttöönoton voi tilata yhdessä itse tuotteiden kanssa. Palvelu koskee kaikkia VEM motors Finlandin tuotevalikoimaan kuuluvia tuotteita – sähkömoottoreita, vaihteita ja taajuusmuuttajia.

VVCC-palvelun toteuttaa joukko Team VEM -huoltoliikkeitä, jolle tuotteen myynyt Team VEM -jälleenmyyjä tai VEM motors Finland välittää toimeksiannon. Mukana ovat Sähkö-Alila Kotkasta, LSK Electrics Lahdesta, Leivon Sähkö Jyväskylän kupeesta, Saimaan Sähkötyö Mikkelistä, Mekeltek Pori-Rauma akselilta, Tampereen Sähkökonekorjaamo sekä Turusta Sähkökonehuolto Hietarinta/Laivasähkötyö.

Lue lisää..

 

Hinnoittelu

 

VVCC Asennuspaketti

VVCC Käyttöönottopaketti

Moottorin, vaihdemoottorin, taajuusmuuttajan tai koko sähkökäytön asennus Vacon-taajuusmuuttajan käyttöönotto

Tuntihinta: 59 EUR/h

– lisäksi veloitetaan km-korvaukset ym. kulut

Kpl-hinta: 178 EUR/kpl (1-2 taajuusmuuttajaa)

– lisäksi veloitetaan km-korvaukset + muut kulut

– sarjatyöt sovitaan tapauskohtaisesti

Sis. standardinmukaiset asennukset, kaapeloinnin, moottorin rihtauksen ja kytkennät Sis. asennuksen ja kytkentöjen tarkistuksen, laitteen parametroinnin, testauksen ja parametroinnin dokumentoinnin

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa; tilaa asennus/käyttöönottopaketti samalla kuin itse tuote!

Lisätiedot

VEM motors Finland Oy
Sami Kujala
Puh. 0207 613 713

 

 
Author

VEM motors Finland Oy