UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 2.02.2008

VEM motors Finland ja Rexnord-Stephan solmivat yhteistyösopimuksen

VEM motors Finland ja saksalainen Rexnord-Stephan ovat solmineet maahantuonti- ja jälleenmyyntisopimuksen, joka koskee Rexnord-Stephanin S4-vaihdesarjan myyntiä Suomessa.

Saksassa VEM motors Finland:n emoyhtiö VEM motors GmbH ja Rexnord-Stephan GmbH ovat tehneet pitkään yhteistyötä ja toteuttaneet useita yhteisiä projekteja.

Vuonna 2000 Rexnord-konserniin liittyneellä Stephanilla on 100-vuotinen kokemus sähkömoottoreiden ja vaihteiden valmistuksesta. Tällä hetkellä sillä on myynti- ja huoltopisteitä 26 maassa ympäri maailmaa. Yritys toimittaa sekä standardivaihteita että erikoissovelluksia asiakkaan tarpeiden mukaan. Täysin asiakkaan tarpeiden mukaan suunniteltuja, teollisuusroboteissa käytettäviä tarkkuusvaihteita on Suomessakin käytössä runsaasti.

Toimintakonseptin yhtenä kantavana voimana ovat nopeat toimitukset suoraan VEM motors Finland:n tuotantopalvelusta, jossa voidaan yhdistää yrityksen kattava osaaminen ja joustava palvelu käyttötekniikan parissa ja tarjota asiakkaille yksilöllisiä lisäarvoa tuottavia ratkaisuja.

S4 STRONG SILENT STANDARD SMART
Rexnord-Stephanin S4-sarja on valikoima hammasvaihde-, tappi- ja lieriökartiovaihdemoottoreita 25 000 Nm asti. Asiakaskohtaiset tuote- ja kokonaisratkaisut (esim. tuotesarja S4-sekoituslaite sekoittimiin ja liikutuslaitteisiin) samoin kuin erikoisvaihteet (esim. hitsausvaihteet, vedenalaiset vaihteet) 100 000 Nm asti täydentävät tuotevalikoiman.

Sopimus yhdistää osapuolien monipuolisen tuotevalikoiman, insinööritaidon ja palvelun, ja näin luodaan erinomaiset edellytykset asiakkaan liiketoimintaa hyödyttäviin ratkaisuihin.

Kestävän ja äänitasoltaan hiljaisen S4-vakiovaihdesarjan juju on muutaman osan sisältävä Easyfit-yleiskokoonpanosarja, jonka avulla varastoiva S4-jälleenmyyjä voi tehdä tuotteiden loppukoonpanon kohdemaassa. Samalla voidaan pitää yllä laajaa valikoimaa ilman että yksittäisten varastoitavien tuotteiden laajuus kasvaa suureksi. Lisäksi Rexnord-Stephan-vaihteet ovat mitoiltaan yhteensopivia merkittävimpien vaihdevalmistajien tuotteiden kanssa.

Myynti ja markkinointi etenevät vaiheittain niin, että alussa tuotteiden loppukokoonpano tehdään Saksan Hamelnissa, pillipiiparin kylässä, sijaitsevassa tehtaassa ja kokoonpano Suomessa alkaa vuoden 2008 toisella puoliskolla.

Loppukokoonpano mahdollistaa välityssuhteiden muuttamisen, josta seuraa automaattisesti valmius nopeisiin toimituksiin ympäri vuorokauden. Lisäksi voidaan hyödyntää VEM motors Finlandin jo olemassa olevaa moottori- ja lisävarustevarastoa.

Easyfit-kokoonpano

Lisätiedot:
VEM motors Finland Oy
Kimmo Kalaja
Puh. 0207 613 757
kimmo.kalaja@vem.fi

Esite:
Rexnord-Stephan S4-vaihdesarja

Author

VEM motors Finland Oy