UUTISET

Takaisin listaukseen
28.03.2018

VEMin laihdutusryhmä pudotti 61,9 kg kymmenessä viikossa

 
VMF/Marjut Vainio,
28.03.2018
 

 

VEM motors Finland aloitti kymmenen viikkoa sitten hyvinvointiprojektin, jonka tavoitteena oli osallistujien painonpudotus. Ohimennen vitsinä heitettyyn juttuun tartuttiin ja vapaaehtoisia laihduttajia löytyi VEMiltä yhdeksän ja tiloissamme toimivasta Tärylaitteesta yksi henkilö.

Laihdutusryhmän vetäjäksi palkattiin Personal Trainer Pasi Niemelä Bassosportista. Tiukka, mutta yksinkertainen ruokavalio tuotti tuloksia ja viikottaisissa tietoiskuissa saatiin uutta tietoa tai tekemistä. Viikottaiset ryhmäpunnitukset toimivat myös hyvin kannustimena. 

Tämä talvikauden projekti vietiin päätökseen maanantaina 26.3. Parhaimpia tuloksia terveyden kannalta tästä lyhyestä painonpudotusprojektista olivat verenpaineen lasku sekä uniapnean ja unen laadun parantuminen. Useilla heräsi myös kiinnostus kunnon parantamiseen ja säännölliseen liikuntaan. Tämäkin näkyi jo päätöstilaisuudessa huomattavasti parantuneina suorituksina lihaskuntotesteissä.

Totta kai piti myös palkita eniten laihduttavia. VEMin Biggest Loser 2018 on Janne Karjalainen, joka pudotti 12,6 % painostaan. Rasvaprosentilla mitaten parhaiten onnistui Kaj Sandström, jonka rasvaprosentin muutos oli -15 %.  

Projekti jatkuu yhteisellä päätöksellä joko nykyistä painoa ylläpitävänä tai edelleen painoa pudottavalla linjalla ja sen myötä maanantaipunnituksista ei luovuta. Yhteiset liikuntakokeilut ovat myös suunnitelmissa.

HYVÄ ME!

 

VEM laihdutusryhmä
Kuvassa vasemmalta istumassa Jouni Hautamäki, Kaj Sandström, Sirpa Kiilunen, Sanna Valtanen ja Bassosportsin Pasi Niemelä. Takarivissä vasemmalta Keijo Sumusalo, Janne Karjalainen ja Tärylaitteen Tapio Saranpää. Kuvasta puuttuu ryhmäläiset Aki Tolonen, Sampsa Rutanen ja Marjut Vainio.

 

 
Author

VEM motors Finland Oy