UUTISET

Takaisin listaukseen
IE3-moottoreiden varastointi laajenee 18.03.2021

VEMin Masalan varasto uudistuu

IE3-moottorit valtaavat markkinoita Ecodesign-asetuksen myötä.

EU pyrkii hidastamaan ilmaston lämpenemistä muun muassa sähkömoottoreiden hyötysuhteita määrittelevän Ecodesign-asetuksen avulla. Sähkömoottorit ovatkin hyvä kohde energiankulutuksen leikkaamiseen, sillä ne kuluttavat vähintään 70 % teollisuuden energiasta.

Entistä kattavampi Ecodesign-asetus astuu voimaan runsaan kolmen kuukauden kuluttua 1.7.2021.

Varasto ja tuotantopalvelu valmiina

VEM motors Finland on varautunut muutoksiin lisäämällä IE3-moottorivaraston kattavuutta. Tilaa varastoon on saatu IE2-moottoreilta, joiden varastointi lopetetaan kokonaan.

Masalan varastossa on tehty samassa yhteydessä laaja varastopaikkojen uudistus, jonka avulla sekä vaihteet, taajuusmuuttajat että sähkömoottorit löytyvät vaivatta ja voidaan toimittaa eteenpäin ikäjärjestyksessä.

Myös varaosavarasto on järjestetty uudelleen niin, että se palvelee sekä omaa tuotantopalvelua että asiakkaita.

Noutovarasto on avoinna arkisin klo 8 – 16 ja aukioloaikojen ulkopuolella käytettävissä on 24/7-hälytyspalvelu. Pihassa on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Tilaa tuotteet etukäteen (myynti@vem.fi) ja valitse toimitustavaksi nouto tai kuljetus. Kaikki toimitustavat maitse, meritse tai ilmareittejä käyttäen ovat käytössä. Voit järjestää noudon itse tai jättää kuljetuksen meidän hoidettavaksemme antamiesi ohjeiden mukaan.

Kuvassa Tommi Rantanen valloittaa IE2-moottoreilta hyllyrivin IE3-moottoreille.

Yhteystiedot »

Varastoitavat tuotteet »

Author

VEM motors Finland Oy