UUTISET

Takaisin listaukseen
LST Service Seppo Laajalehto ja Ville Lehto 9.04.2019

Ville Lehto LST Servicen toimitusjohtajaksi

Ville Lehto on nimitetty 11.2. alkaen LST Servicen toimitusjohtajaksi. Ville on aiemmin työskennellyt mm. Sataservice Oy:ssä ja ABB:llä eli taustalla on vahvasti tietoa ja kokemusta sähkökoneista ja niiden huolloista. LST Groupiin kuuluvat Laivasähkötyö ja LST Service ovat VEMin jälleenmyynti- ja huoltokumppaneita Turun seudulla.

– Tavoitteena on kasvattaa huoltotoimintaa uusiin kohteisiin ja laajentaa palveluvalikoimaa, kaikki lähtee asiakkaista. Palvelutarjontaa on jo kasvatettu, toukokuun alusta LST Service tarjoaa perinteisten sähkökonehuoltojen lisäksi myös sähkölaitteistojen lakisääteisiä varmennus- ja määräaikaistarkastuspalveluita. Lisäresurssit toiminnan laajentamiseen ovat tarpeen ja LST Service etsiikin työntekijää sähkökoneiden kunnossapitoon, kertoo Ville Lehto.

Vuonna 1976 perustetulla LST Servicellä on pitkä kokemus pyörivien sähkökoneiden kunnossapidosta. Teollisuuden automaatio ja tuotannon valvonta pilvessä tai tehtaan automaatiojärjestelmässä on tuonut uusia vaatimuksia myös perinteisten sähkökoneiden kunnossapitoon. Esimerkiksi laitteiden huoltohistoria ja tulevat määräaikaishuollot sijaitsevat usein erilaisissa sovelluksissa, joihin tehdyt toimenpiteet myös päivitetään.

LST Group on suomalainen vuonna 1962 perustettu sähkötekniikan konserni. Perheyrityksen asiakkaita ovat mm. meri-, energia- ja tuotantoteollisuus sekä kiinteistöt ja liikkuva kalusto. Liikevaihto on n. 20 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa on 160. Työntekijät ovat sähköalan asiantuntijoita. Kaikilla konsernin yrityksillä on ISO 9001 johtamisjärjestelmän laatusertifikaatti.

Sivun yläosan kuvassa LST Service Oy:n huoltopäällikkö Seppo Laajalehto (vas.) ja toimitusjohtaja Ville Lehto  

Lisätiedot:

LST Service Oy
Ville Lehto
Puh. 0400 657 471
www.lst.fi

 

Marjut Vainio

Marjut on VEM motors Finland Oy:n markkinointipäällikkö.