Vaihteet ja vaihdemoottorit

Miksi vaihde tai vaihdemoottori?

  • nopeuden ja momentin muuttaminen
  • moottorin hetkellisten kuormitushuippujen tasoittaminen
  • saadaan suuri vääntömomentti pieneen tilaan
  • voidaan käyttää pienempää moottoria ja sen seurauksena säästetään energiaa

Kattavasta valikoimastamme löytyy vaihde tai vaihdemoottori sekä pieniin että isoihin laitetarpeisiin. Vaihdemoottorit tulevat useimmiten KEBin valikoimista, vaihteet Tramecin valikoimista. Räätälöidyt mittatilauksena suunnitellut vaihteet löytyvät usein Reggiana Riduttorin planeetta- ja teollisuusvaihteista. Minkä tahansa näistä valitset, saamasi vaihde tai vaihdemoottori on luotettava ja pitkäikäinen. Samalla tuet eurooppalaista tuotantoa.

Varastotuotteitamme ovat KEB G vaihdemoottorit, Tramec S, B ja X kierukkavaihteet sekä Varmecin hammasvaihteet. Muiden vakio-, planeetta- ja teollisuusvaihteiden toimitusajat tehtailta ovat kolmesta päivästä muutamiin viikkoihin.  

VEM motorsin laajasta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin teollisuuden sähkökäyttötarpeisiin. Tarjolla on monipuolinen valikoima sekä pien- että korkeajännitteisiä oikosulku- tai liukurengasroottorilla varustettuja sähkömoottoreita. Meiltä saat sähkömoottorit, vaihteet ja taajuusmuuttajat nopeasti ja tarvittaessa voit käyttää vuoden jokaisena päivänä toimivaa 24 h päivystyspalvelua.

Yleisimmin käytetyt pienjännitteiset sähkömoottorit, taajuusmuuttajat, lieriövaihteet ja kierukkavaihteet suoraan Masalan varastosta; planeettavaihteet ym. erikoisemmat tuotteet tehtaalta kohtuullisin toimitusajoin.