Nyheter

VEM ställer ut på Borås industrimässan 18.01.2024

Upptäck VEM:s nya motorer på Borås IndustriMässan

VEM motors Finland Oy hälsar alla som arbetar med industrins elektriska motorer välkomna att besöka vår monter på Borås IndustriMässan den 7 – 8 februari 2024.

Motorinnovationer och långvariga framgångssagor

Under evenemanget kommer vi att introducera våra senaste produkter: VEM IE5-reluktansmotorer och VEM Highspeed-motorer, som representerar spjutspetsteknik inom sitt område. Dessutom kommer VEM motorer för trätorkar att vara i fokus, vilka erbjuder exceptionell prestanda och pålitlighet inom torkningsapplikationer.

För att göra ditt besök lite spännande, har vi en mässutmaning för dig att delta i. Kom till vår monter och ta chansen att vinna en fantastisk pris!

Våra experter Sampsa Rutanen och Oskar Nyberg kommer att vara på plats för att besvara dina frågor och dela med sig av sin djupa tekniska expertis inom elektriska motorer och drivsystem.

Missa inte tillfället att utforska våra senaste innovationer och ta del av vår passion för elektriska motorer vid Borås IndustriMässan 2024. Vi ser fram emot att träffa dig där!

**Evenemangsdetaljer**

  • Datum: 7-8 februari 2024
  • Plats: Åhaga, Lillvägen 4, 504 33 Borås
  • Öppettider: kl. 08-16
  • Gratis kaffe och smörgås mellan kl. 08-09
  • Fri entré för anställda inom industrin

Välkommen till VEM motors Finland’s monter på Borås IndustriMässan – din plats för att upptäcka framtidens teknologi inom elektriska motorer!

Hämta din entrébiljett här

VEM ställer ut i Borås industrimässan

 

Author

VEM motors Finland Oy