Nyheter

IE3-moottoreiden varastointi laajenee 6.05.2021

VEM:s lager i Masaby renoveras

IE3-motorerna tar över marknaden efter införandet av Ecodesign-direktivet

Ecodesign-direktivet, som ställer krav på elmotorers verkningsgrad, är ett av EU:s åtgärder för att bromsa klimatuppvärmningen. När det gäller att skära ner elförbrukningen, utgör elmotorer ett bra mål då minst 70 % av industrins energi förbrukas av elmotorer.

Det mer omfattande Ecodesign-direktivet träder i kraft om drygt tre månader, den 1 juli 2021.

Lagret och produktionstjänsten är redo

VEM Motors Finland har förberett sig för förändringarna genom att öka IE3-motorlagrets kapacitet. Motorlagret har fått mera utrymme eftersom lagringen av IE2-motorer upphör helt och hållet.

I samband med detta har vi också förnyat lagerplatserna i Masaby-lagret. Att hitta växlar, frekvensomvandlare och elmotorer har blivit lättare och de kan nu levereras vidare i åldersordning.

Också reservdelslagret har omorganiserats för att bättre tjäna såväl den egna produktionstjänsten som kunderna.

Hämta-själv-lagret är öppet vardagar kl 8–16. Vår 24/7-jourtjänst är tillgänglig utanför öppettiderna. Vi har gott om gratis parkeringsplatser på gården.

Beställ produkterna på förhand (sales@vem.fi) och välj upphämtning eller frakt som leveransmetod. Vi levererar till lands, till sjöss eller med flyg. Du kan ordna upphämtningen själv eller låta oss ta hand om transporten enligt dina instruktioner.

På bilden: Tommi Rantanen omvandlar en IE2-hyllrad till en IE3-hyllrad.

Kontaktuppgifter »

Lagerförda produkter »

Author

VEM motors Finland Oy