Nyheter

VEM sähkömoottori 400 kW 27.10.2023

VEMs lager + produktionsservice är en snabb kombination!

Effektiviserade leveranser för stressade industri-inköpare

Inom industrin är snabba och pålitliga leveranser avgörande, särskilt när tidspress är ett ständigt problem. VEMs lager- och produktionsservice erbjuder en lösning på denna utmaning.

Nyligen stod en av våra kunder inför en akut situation: behovet av en 400 kW motor med kort varsel. Trots att den önskade motorn inte fanns tillgänglig i vårt finska lager, visade vår flexibilitet och resurser sig vara av stor betydelse. Vi använde VEMs tyska lager och kunde snabbt beställa en IEC 355-ram IE3-motor.

Men det slutar inte där. Vid ankomsten till Masala anpassade vår produktionschef Marcus Sandström omedelbart motorn efter kundens specifika behov. Denna anpassningsförmåga säkerställer att även de mest specifika kraven kan uppfyllas med minimal fördröjning. Med vår standardleverans tog det endast åtta dagar från beställning till leverans ⏱️. För ännu mer brådskande behov, erbjuder vi expressleveranser som kan minska leveranstiden till bara två till tre dagar ⏱️.

Vår lösning

Standardprodukter från VEMs tyska eller finska lager: Tillgängliga för snabb leverans.

Anpassningar via Masala-produktionstjänsten: Flexibilitet att anpassa produkter efter kundens unika behov.

• Snabb leverans: Från åtta dagar med standardalternativ till så lite som två-tre dagar med expressalternativ. För de med tidspressade scheman är VEMs kombination av pålitlig lagerkapacitet och anpassningsbar produktionsservice en ovärderlig tillgång.

Kontakta oss för att uppleva skillnaden:

Oskar Nyberg
Tel. +358 400 492 233
oskar.nyberg@vem.fi  / sales@vem.fi

P.S. I många fall finns den färdiga motorn redan i lager, vilket eliminerar behovet av ytterligare modifieringar och ytterligare påskyndar leveransprocessen.

Author

VEM motors Finland Oy