Nyheter

Hyvää joulua! 8.12.2021

December 2021 / Undantag i öppettider

Det gångna året har återigen varit ett år av exceptionella omständigheter. Coronaläget verkar inte vara under kontroll, med tanke på antalet nya fall under de senaste veckorna och nyheterna om den nya varianten. Social återhållsamhet och att få så många som möjligt att ta vaccinet kräver fortfarande tålamod och tid från oss alla.

Den tekniska industrin har inte stått inför samma fullständiga nedstängning som turism-, kultur- och restaurangbranschen. Vi har kunnat fortsätta arbeta under de nya omständigheterna, vilket vi kan vara tacksamma för. Utmaningen för den tekniska sektorn har förutom att skapa en coronasäker arbetsmiljö varit svårigheten att få råvaror och, följaktligen, hantera de stigande priserna. Det kommande årets utmaningar kommer vi att se senare.  Vi kan bara göra oss redo.

Vi vill tacka våra kunder och samarbetspartners för det gångna året! Det har varit ett nöje att arbeta med er. Våra julhälsningspengar har donerats till insamlingen Jul i sinnet. Jul i sinnet-insamlingen kommer även i år att glädja barnfamiljer med låga inkomster genom att dela ut matpresentkort. Insamlingen är mycket viktig eftersom coronakrisen har förvärrat familjernas ekonomiska läge.

I december har vi semester enligt följande (ingen standardfrakt):

 

SJÄLVSTÄNDIGHETSDAGEN DEN 6 DECEMBER 21

  • 24/7 jour för brådskande fall (040 554 8814).  

TORSDAGEN DEN 23 DECEMBER 2021.

  • I brådskande fall kontakta Sami Kujala, tfn  0400 766 491, försäljningsboxen sales@vem.fi övervakas också.

JULEN, 24–26.12.2021

  • 24/7 jour (040 554 8814).

 

God Jul och Gott Nytt År!

Author

VEM motors Finland Oy