Nyheter

28.11.2023

VEM deltog på Pohjanmaan Teollisuus -evenemanget – vinnaren av mässkampen är nu lottad

Vi presenterade bland annat VEM IE5 reluctancemotorn, som representerar ny teknologi och väcker stor entusiasm på grund av dess extremt höga verkningsgrad. -Vår stolthet på evenemanget var de innovativa lösningarna och effektiva produkterna vi presenterade. Framhävt vid sidan av reluctancemotorn var den patenterade antibakteriella Tramec GHA-växeln och motorn, särskilt designad för livsmedelsindustrin. Generellt sett verkade besökarna vara intresserade av automation och olika lösningar för att påskynda arbetsprocesser. Ett exempel på detta är parameteriseringen av Yaskawa-frekvensomvandlare med en smartphone.

Pohjanmaan Teollisuus-evenemanget erbjöd också en utmärkt möjlighet att skapa nya kontakter och stärka befintliga kundrelationer. Vårt företag är mycket tacksamt mot alla som besökte vår monter, och vi ser fram emot de framtida möjligheter som evenemanget öppnade för oss. Vi vill tacka arrangörerna av Pohjanmaan Teollisuus-evenemanget för den utmärkta möjligheten samt alla deltagare och talare för de inspirerande diskussionerna.

Mässkampen

Vi vill ha något speciellt för alla våra evenemang, och den här gången ordnade vi en mässkamp där en fantastisk Halti-ryggsäck lottades ut bland dem som lämnade sina kontaktuppgifter vid vår monter. Vi är mycket glada över att meddela att den lyckliga vinnaren av dragningen var Jürg Wülser Oy Petsmo Products Ab.
Grattis till Jürg! Vi hoppas att Halti-ryggsäcken kommer till nytta på dina resor. Vi tackar alla deltagare för entusiasmen och deltagandet i vår mässkamp.

Vi ser redan fram emot nästa möjlighet att samlas med branschexperter och våra kunder. Stort tack till alla som deltog i evenemanget!

Fråga oss mer om vår försäljning »
Pohjanmaan Teollisuus »

Author

VEM motors Finland Oy