UUTISET

Takaisin listaukseen
27.11.2023

VEM näkyi Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumassa – messukisan voittaja arvottu

VEM motors Finland Oy oli mukana Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumassa.

Esittelimme mm. uutta teknologiaa edustavan VEM IE5 reluktanssimoottorin, joka herättää suurta innostusta äärettömän hyvän hyötysuhteensa vuoksi. -Yrityksemme ylpeydenaiheena tapahtumassa olivat innovatiiviset ratkaisumme ja tehokkaat tuotteemme. Esiin nostettakoon reluktanssimoottorin ohessa elintarviketeollisuuteen suunniteltu patentoitu antibakteerinen Tramec GHA vaihde ja moottori. Yleisesti ottaen automaatio- ja erilaiset työtä nopeuttavat ratkaisut tuntuivat kiinnostavan kävijöitä. Yaskawa-taajuusmuuttajissa yksi esimerkki tästä on parametrointi älypuhelimella.

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuma oli mielestämme myös loistava tilaisuus luoda uusia kontakteja ja vahvistaa olemassa olevia asiakassuhteita. Yrityksemme on erittäin kiitollinen kaikille, jotka vierailivat osastollamme.

Haluamme kiittää Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuman järjestäjiä loistavasta tilaisuudesta ja kaikkia osallistujia ja puheenvuorojen pitäjiä inspiroivista keskusteluista.

Messukisa

Haluamme kaikkiin tapahtumiimme jotain erityistä, ja tällä kertaa järjestimme messukilpailun, jossa kaikkien osastollamme yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin upea Haltin eräreppu. Olemme erittäin iloisia saadessamme ilmoittaa, että arvonnan onnekas voittaja oli Jürg Wülser Oy Petsmo Products Ab:stä.

Onnittelut Jürg Wülserille! Toivomme, että eräreppu ilahduttaa ja on hyödyksi retkilläsi. Kiitämme kaikkia osallistujia innostuksesta ja osallistumisesta messukisaamme.

Odotamme jo innolla seuraavaa mahdollisuutta kokoontua alan ammattilaisten ja asiakkaidemme kanssa. Suuret kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille!

Kysy lisää myynnistämme »

Pohjanmaan Teollisuus »

Author

VEM motors Finland Oy