VEM

VEM on saksalainen, kansainvälisesti toimiva luotettavien teknisesti korkeatasoisten sähköisten käyttöratkaisujen ja sähkömoottoreiden valmistaja. Valmistettavien sähkökäyttöjen tehoalue on 0,06 kW - 42 MW. Aidosti saksalaiset pienjännitemoottorit valmistetaan Wernigerodessa ja Zwickaussa, keski- ja korkeajännitemoottorit ja -generaattorit Dresdenissä. Osia valmistetaan myös VEM-tehtailla Slovakiassa ja Sloveniassa. VEM Groupin uusin tulokas, VEM transresch suunnittelee teollisuuden kokonaisratkaisut, virtamuuntimet ja keskijännitealueen taajuusmuuttajat Berliinissä.

VEM on tunnettu innovatiivisuudesta, teknisestä osaamisesta ja viimeistellyistä tuotteista. Pitkäaikainen kokemus sekä käyttöratkaisujen että yksittäisten tuotteiden tuotekehityksessä ja jatkuvan parantamisen kulttuuri merkitsee asiakkaalle aidosti lisäarvoa tuottavia ratkaisuja.

Tyyppimerkintä

VEMin tyyppimerkintä on muuttunut IE-lainsäädännön myötä. Hyötysuhdeluokka on VEMin moottoreissa usein tyyppimerkinnän ensimmäisinä merkkeinä. Lataa tyyppimerkintäavain »

Myynti ja huolto

VEMillä on maailmanlaajuinen myynti- ja huoltoverkko. Suomen, Ruotsin ja Baltian sähkökäyttötarpeista vastaa VEM MOTORS FINLAND kattavan jälleenmyynti- ja huoltoverkoston avulla. Lue lisää >>

Varastointi Suomessa

VEM MOTORS FINLANDin varastovalikoimaan kuuluu kattava valikoima pienjännitteisiä VEM-sähkömoottoreita. Lue lisää >>

VEMin nettisivut >>

VEM-valintaohjelma

Online-valintaohjelma on hyvä työkalu tuotteiden valintaan ja modifiointiin. Tuoteluettelosta löytyy mm. datalehdet ja 3D-kuvat. Tutustu VEM-valintaohjelmaan >>

VEM elektroninen tuoteluettelo

1 2 3 4
30 tuotetta
Monille eri teollisuuden aloille sopiva asynkroni-oikosulkumoottori.
Lisätietoja
Hyötysuhdeoptimoitu liukurengasmoottori suurtehopumpuille.
Lisätietoja
Synkronimoottori laivakäyttöihin, kaivosteollisuuteen, terästeollisuuden, kemian ja öljyteollisuuden käyttöihin.
Lisätietoja
Energiantuotanto tuuli- tai vesivoimalla on ympäristöystävällinen ja turvallinen vaihtoehto.
Lisätietoja
Matalapäästöiseen energiantuotantoon perinteisissä voimalaitoksissa
Lisätietoja
Pintajäähdytetty oikosulkumoottori
Lisätietoja
Pintajäähdytetty oikosulkumoottori, uutuutena sisäinen jäähdytyspiiri
Lisätietoja