VEM

VEM

VEM on saksalainen, kansainvälisesti toimiva luotettavien teknisesti korkeatasoisten sähköisten käyttöratkaisujen ja sähkömoottoreiden valmistaja. Valmistettavien sähkökäyttöjen tehoalue on 0,06 kW – 60 MW. Aidosti saksalaiset pienjännitemoottorit valmistetaan Wernigerodessa ja Zwickaussa, keski- ja korkeajännitemoottorit ja -generaattorit Dresdenissä. Osia valmistetaan myös VEM-tehtailla Slovakiassa ja Sloveniassa. Teollisuuden kokonaisratkaisut, virtamuuntimet ja keskijännitealueen taajuusmuuttajat valmistetaan Dresdenissä.

VEM on tunnettu innovatiivisuudesta, teknisestä osaamisesta ja viimeistellyistä tuotteista. Pitkäaikainen kokemus sekä käyttöratkaisujen että yksittäisten tuotteiden tuotekehityksessä ja jatkuvan parantamisen kulttuuri merkitsee asiakkaalle aidosti lisäarvoa tuottavia ratkaisuja.

TYYPPIMERKINTÄ

VEMin tyyppimerkintä on muuttunut IE-lainsäädännön myötä. Hyötysuhdeluokka on nyt VEMin moottoreissa tyyppimerkinnän ensimmäisinä merkkeinä. Lataa tyyppimerkintäavain »

MYYNTI JA HUOLTO

VEMillä on maailmanlaajuinen myynti- ja huoltoverkko. Suomen, Ruotsin ja Baltian sähkökäyttötarpeista vastaa VEM MOTORS FINLAND kattavan jälleenmyynti- ja huoltoverkoston avulla. Lue lisää»

VEM-VALINTAOHJELMA

Online-valintaohjelma on hyvä työkalu tuotteiden valintaan ja modifiointiin. Tuoteluettelosta löytyy mm. datalehdet ja 3D-kuvat. Tutustu VEM-valintaohjelmaan »

VEM Group

VARASTOINTI SUOMESSA

VEM MOTORS FINLANDin varastovalikoimaan kuuluu kattava valikoima pienjännitteisiä VEM-sähkömoottoreita. Lue lisää »

VEMin nettisivut »