Kartiovaihteet

Kartiovaihde on erinomainen valinta moniin teollisuuden raskaisiin sovelluksiin kuten hihnakuljettimiin, sekoittimiin, virtauksenkehittimiin, suulakepuristimiin, rumpuihin tai jauhimiin.

Kartiovaihteet soveltuvat energiaa runsaasti käyttävien kierukkavaihteiden korvaajaksi paremman hyötysuhteen ja suoritustehon vuoksi. Kartiovaihde kestää sekä suurta aksiaalista että radiaalista kuormitusta.

Kartiovaihde on asentajien suosikki sen kompaktin rakenteen vuoksi. Suunnittelussa on huomioitava, että kartiovaihde on kulmavaihde, jossa vaihde ja moottori ovat 90º kulmassa toisioakseliin.

Kartiovaihde on hyvä valinta vaativiin ja raskaisiin käyttöihin  vääntömomenttialueelle  58 – 12 200 Nm.

Kartiovaihteet

VEM motorsin laajasta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin teollisuuden sähkökäyttötarpeisiin, esimerkiksi kestävä ja energiatehokas kartiovaihde erilaisiin sovelluksiin.

Meiltä saat sähkömoottorit, vaihteet ja taajuusmuuttajat nopeasti ja tarvittaessa voit käyttää vuoden jokaisena päivänä toimivaa 24 h päivystyspalvelua.

Yleisimmin käytetyt pienjännitteiset sähkömoottorit, taajuusmuuttajat, lieriövaihteet ja kierukkavaihteet suoraan Masalan varastosta; kartiovaihteet ym. erikoisemmat tuotteet tehtaalta kohtuullisin toimitusajoin.