Kierukkavaihteet

Kierukkavaihde on suosittu, hankintahinnaltaan edullinen vaihdetyyppi. Mikäli energian hinta huomioidaan, hankintahinnan edullisuutta heikentää se tosiasia, että kierukkavaihteet toimivat huonolla hyötysuhteella. 

Olemme valinneet tuotevalikoimiimme korkeatasoiset ja luotettavat kierukkavaihteet. KEB S kierukkavaihdemoottorit ja Tramec B, S ja X kierukkavaihteet soveltuvat vaativiin teollisuuskäyttöihin. 

Saatavilla on vaihtokelpoiset versiot useimpien markkinoilla olevien kierukkavaihteiden tilalle.  Varastotuotteita ovat Tramecin B, S sekä X sarjan kierukkavaihteet.  Lisävarusteet, kuten momenttituet, toisioakselit ja -laipat saatavilla myös varastossamme. 

Tiesitkö, että Masalan tuotantopalvelu  modifioi  X-sarjan kierukkavaihteesta kaksoiskierukkavaihteen  n. 1-2 päivän toimitusajalla? 

Kierukkavaihteet

VEM motorsin laajasta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin teollisuuden sähkökäyttötarpeisiin. Mekaanisen voimansiirron perustuote, kierukkavaihde ja kierukkavaihdemoottori on listoillamme neljällä eri sarjalla. 

Meiltä saat sähkömoottorit, vaihteet ja taajuusmuuttajat nopeasti ja tarvittaessa voit käyttää vuoden jokaisena päivänä toimivaa 24 h päivystyspalvelua.

Yleisimmin käytetyt kierukkavaihteet, pienjännitteiset sähkömoottorit, taajuusmuuttajat  ja lieriövaihteet suoraan Masalan varastosta; planeettavaihteet ym. erikoisemmat tuotteet tehtaalta kohtuullisin toimitusajoin.