VEM MOTORS FINLAND OY

TOIMIVAA KUMPPANUUTTA

MASALASTA MAHTAVAT SÄHKÖKÄYTÖT

VEM MOTORS FINLAND on ollut VEMin tytäryhtiö vuodesta 1983.

Toimipisteemme sijaitsee Kirkkonummen Masalassa, jossa työskentelee koko henkilöstö (15). Vuonna 2017 teimme 8 M EUR liikevaihdon.

VEM MOTORS FINLAND OY tarjoaa yhdessä sopimuskumppaneidensa kanssa komponentteja sekä kokonaisratkaisuja ja -palvelua suomalaisen teollisuuden tarpeisiin.

VEM-oikosulkumoottorit ovat energiatehokkaita, teollisuuden vaatimukset täyttäviä sähkömoottoreita. Kaikki tuotevalikoimamme tuotteet, VEM-sähkömoottorit, Yaskawa-taajuusmuuttajat, Tramec-, KEB- ja Reggiana Riduttori -vaihteet valmistetaan Euroopassa. Tutustu tuotevalikoimaamme »

SÄHKÖKÄYTTÖJEN HANKKIMINEN ON HELPPOA

Olemme tehneet sähkökäyttöjen hankinnasta helppoa. Päivittäiset reitti- ja erikoistoimitukset toimivat kaikkialle 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena viikonpäivänä. Tuotteet toimitetaan joko sopimuskumppaneiden paikallisvarastoista, keskusvarastosta Kirkkonummelta, valmistajien varastoista tai tuotannosta.

Kirkkonummella toimiva tuotantopalvelu toteuttaa komponenttien rakennemuutokset ja erikoisvarustelun asiakkaan tarpeiden mukaisesti.VEMoDRIVE-palvelu huolehtii tuotteiden asennuksesta ja käyttöönotosta. Last, but not least; meillä on asiantuntevia myyjiä, jotka auttavat oikean tuotteen löytämisessä. Se on siinä!

TOIMINNAN VASTUULLISUUS

Vastuullisuus VEM motors Finlandin toiminnassa tarkoittaa ennen muuta valmistajan ja loppuasiakkaan välisen toimitusketjun varmistamista...

Lue lisää »

TIETOSUOJASELOSTE

VEM motors Finland Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

Lue lisää »