VEM MOTORS FINLAND OY

TOIMIVAA KUMPPANUUTTA

MASALASTA MAHTAVAT SÄHKÖKÄYTÖT

VEM MOTORS FINLAND on ollut VEMin tytäryhtiö vuodesta 1983.

Toimipisteemme sijaitsee Kirkkonummen Masalassa, jossa työskentelee koko henkilöstö (12). Vuonna 2022 teimme 7,9 M EUR liikevaihdon.

VEM MOTORS FINLAND OY tarjoaa yhdessä kumppaneidensa kanssa sähkökäyttöjen komponentteja sekä kokonaisratkaisuja ja -palvelua suomalaisen teollisuuden tarpeisiin.

VEM-oikosulkumoottorit ovat energiatehokkaita, teollisuuden vaatimukset täyttäviä sähkömoottoreita. Kaikki tuotevalikoimamme tuotteet, VEM-, AEM- ja CEMP -sähkömoottorit, Yaskawa-taajuusmuuttajat, Tramec-, KEB- ja Reggiana Riduttori -vaihteet valmistetaan Euroopassa. Tutustu tuotevalikoimaamme »

SÄHKÖKÄYTTÖJEN HANKKIMINEN ON HELPPOA

Olemme tehneet sähkökäyttöjen hankinnasta helppoa. Päivittäiset reitti- ja erikoistoimitukset toimivat kaikkialle 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena viikonpäivänä. Tuotteet toimitetaan joko sopimuskumppaneiden paikallisvarastoista, keskusvarastosta Kirkkonummelta, valmistajien varastoista tai tuotannosta.

Kirkkonummella toimiva tuotantopalvelu toteuttaa komponenttien rakennemuutokset ja erikoisvarustelun asiakkaan tarpeiden mukaisesti.VEMoDRIVE-palvelu huolehtii tuotteiden asennuksesta ja käyttöönotosta. Last, but not least; meillä on asiantuntevia myyjiä, jotka auttavat oikean tuotteen löytämisessä. Se on siinä!

TOIMINNAN VASTUULLISUUS

Vastuullisuus VEM motors Finlandin toiminnassa tarkoittaa ennen muuta valmistajan ja loppuasiakkaan välisen toimitusketjun varmistamista...

Lue lisää »

TIETOSUOJASELOSTE

VEM motors Finland Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

Lue lisää »