Teollisuusvaihteet

Reggiana Riduttori teollisuusvaihteet soveltuvat raskaan teollisuuden tarpeisiin, esim. paperi-, kaivos- ja energiateollisuuteen suuren välitystehonsa ja vankan rakenteen vuoksi.

RR teollisuusvaihteet täyttävät erittäin korkeat laatuvaatimukset. Jokainen yksittäinen vaihde on täydellisesti räätälöitävissä. RR teollisuusvaihde on tyypiltään kartio- tai lieriövaihde. V sarja yhdistää planeetta- ja kierukkanopeusvaihteen.

Teollisuusvaihteet sopivat erittäin raskaisiin käyttöihin. Vaihteet voidaan valmistaa yksittäiskappalein asiakkaan tarpeiden mukaan, esimerkiksi tavallista suuremmilla toisiomomenteilla.  Tyypillisiä sovelluskohteita ovat sementtimyllyt, kuljettimet, nostolaitteet, vinssit ja kuulamyllyt.

Teollisuusvaihteet

VEM motorsin laajasta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin teollisuuden sähkökäyttötarpeisiin, esimerkiksi jykevät teollisuusvaihteet raskaisiin käyttösovelluksiin.

Meiltä saat sähkömoottorit, vaihteet ja taajuusmuuttajat nopeasti ja tarvittaessa voit käyttää vuoden jokaisena päivänä toimivaa 24 h päivystyspalvelua.

Yleisimmin käytetyt pienjännitteiset sähkömoottorit, taajuusmuuttajat, lieriövaihteet ja kierukkavaihteet suoraan Masalan varastosta; teollisuusvaihteet ym. erikoisemmat tuotteet tehtaalta kohtuullisin toimitusajoin.