Tapahtumat

Takaisin listaukseen
Sami Kujala - Sami Vaara 14.11.2023

22.11.2023 Pohjanmaan Teollisuusmessut, Seinäjoki

Pohjanmaan Teollisuusmessut on yhden päivän ammattitapahtuma, joka kokoaa Seinäjoki Areenalle Pohjanmaan maakuntien teollisuuden kärkiosaajat, asiantuntijat ja ajankohtaisimmat aiheet.

VEM motors Finland mukana messuilla

Lähetämme Seinäjoen messuille 2/3-osaa parhaista Sameistamme, Sami Kujalan ja Sami Vaaran. He esittelevät osastollamme A710 VEM sähkömoottoreita, Yaskawa taajuusmuuttajia sekä KEB, Tramec ja Reggiana Riduttori -vaihteita erinomaista palvelupakettiamme unohtamatta. Erikoistuotteena esittelyssä on tuotteita elintarviketeollisuuteen: Tramecin GHA vaihteet ja moottorit. Mukana menossa on myös Yaskawan Claes Sjöblom. Vaikka sähkökäyttöasiasi olisivat täysin kunnossa, voit aina heittää osastohenkilökunnalle haasteen, olisiko mahdollista hioa käyttösi energiatehokkuutta.

Kiperässä messukisassa on kolme ”vaikeaa” kysymystä. Älä unohda osallistua, sillä arvomme osallistujien kesken upean kotimaisen Halti Paljakka erärepun istuimella ja päivän mittaan jaetaan runsaasti yllätysvoittoja.

Tutustu myös seminaariohjelmaan

Pohjanmaan Teollisuus tarjoaa teollisuuden ammattilaisille hyödyllisen messu- ja seminaaripäivän, jossa voi kuunnella mielenkiintoisia puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista ja tutustua messutapahtumassa näytteilleasettajien uutuuksiin.

  • Kattava katsaus teollisuuden nykytilanteeseen ja tulevaisuuteen.
  • Alan asiantuntijoiden ja edelläkävijöiden näkemyksiä tulevaisuuden mahdollisuuksista.
  • Aiheet vaihtelevat vastuullisuudesta ja vientiteollisuudesta aina tekoälyyn ja puolustusteollisuuteen.
  • Juontajana toimii Marianne Harjula.

Katso ohjelma ja rekisteröidy kävijäksi »

Tervetuloa tutustumaan energiatehokkaisiin ja kestäviin VEM-sähkökäyttöratkaisuihin osastollamme A710! Made in Germany suomalaisella twistillä! Muista myös osallistua leikkimieliseen messukisaan! 

Tule inspiroitumaan, verkostoitumaan ja tutustumaan messuosastoihin!

 

Author

VEM motors Finland Oy