UUTISET

Takaisin listaukseen
Team VEM myynti ja huoltoverkosto 25.10.2023

Myyntitykit Prahassa

Team VEMin myyntitykit on jaettu! Tapahtumapaikkana oli Tsekin tasavalta, Most ja Praha.

Onnistumisia eri puolilla Suomea

Myyntitykit vuoden 2022 onnistumisista luovutettiin Porin Mekeltekille, Kuopio-Joensuu-akselilla toimivalle Savo-Karjalan Sähkökoneelle ja Tampere-Leivonmäki sektorilla toimivalle Suomen Käämintäpalvelulle. Sydämelliset onnittelut!

Mekeltek on yli 70 vuotta toiminut porilainen perheyritys, joka on kasvanut yhdeksi Satakunnan suurimmista teollisuuden kunnossapitoalan tarvikemyyntiä, korjaustoimintaa sekä varastointia harjoittavista yrityksistä. Mekeltek palvelee niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin kaikissa sähkötekniikkaan ja mekaniikkaan liittyvissä komponenteissa, laiteratkaisuissa ja työkaluissa. Mekeltekin palveluiden olennainen osa on sähkömoottori- ja laitekorjaamo sekä sähköurakointi ja suunnittelutyöt. Toiminta-ajatuksena on tarjota toimivat ja laadukkaat palveluratkaisut asiakkaille sekä laadukkaat merkit ja kattavat valikoimat teollisuustarvikkeita, varaosia ja sähkötarvikkeita.

Savo-Karjalan Sähkökone tarjoaa teollisuuden käyttötekniikan komponentteja yli 25 vuoden kokemuksella. Tuotevalikoimissa on sähkömoottorit, vaihdemoottorit, rullaketjut, vesipumput, voitelutarvikkeet, taajuusmuuttajat, voimansiirto, puhaltimet, laakerit ja mekaniikka. Savo-Karjalan Sähkökone tarjoaa ympärivuorokautisen palvelun ja toimitukset suoraan omasta varastosta.

Yli 20 vuotta toiminut Suomen Käämintäpalvelu Oy on sähkömoottoreiden myyntiin, huoltoon ja korjaukseen keskittynyt yritys. Valikoimissa on myös taajuusmuuttajat ja vaihteet. Käämintäpalvelun toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Leivonmäellä, mutta yritys palvelee kattavasti koko Suomen alueella.

Jopa 30 vuotta yhteistyötä!

Yhteistyön 10-vuotisjuhlavuotta vietetään Lohjan Laakeri ja Tarvikkeen sekä Suomen Käämintäpalvelun kanssa. Saimaan Sähkötyön kanssa yhteistyömme on jatkunut peräti 30 vuotta. Kiitos näistä vuosista!

Saimaan Sähkötyö tarjoaa teollisuuden tarpeisiin sähkömoottoreita, voimansiirtoa sekä sähkökäyttöjä. Mikkelissä toimiva yritys on alueella tunnettu sähköurakoitsija ja sillä on myös sähkö- ja kylmälaitteiden huolto- sekä korjauspiste.

Lohjan Laakerilla on 38 vuoden kokemus laakereiden, voimansiirron ja teollisuustarvikkeiden myynnistä. Kokenut henkilökunta auttaa löytämään oikeat ratkaisut vaikeisiinkin kohteisiin joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Team VEM on asiantunteva jälleenmyynti- ja huoltoverkosto, joka myy ja huoltaa VEM-moottoreita, Yaskawa-taajuusmuuttajia ja Tramec/KEB/Reggiana Riduttori-vaihteita Suomen, Ruotsin ja Baltian alueella. Suomessa on 31 myynti- ja 8 valtuutettua huoltopistettä VEM-sähkömoottoreiden ja KEB/Tramec/RR -vaihteiden huoltoon ja asennukseen sekä Yaskawa taajuusmuuttajien käyttöönottoon. Etsi lähin Team VEM myynti- tai huoltopiste »

Miksi Most?

Team VEM suuntasi JM-matkallaan Tsekkeihin. Praha on luonteva osa matkaa, mutta miksi Most, jolla on surullinen tarina ruskohiilen uhrina. Kaupunki sijaitsee noin 100 km Prahasta pohjoiseen. Sijainti on myös vain noin tunnin matkan päässä Dresdenistä. VEM on perustanut kaupunkiin komponenttitehtaan, jossa VEM Tschechien s.r.o. valmistaa käämityksiä ym. komponentteja VEMin Dresdenin tehtaalla valmistettaviin raideliikenteen moottoreihin sekä Zwickaun tehtaalla valmistettaviin pieniin IEC 56-132 kokoisiin moottoreihin.

Alla olevassa kuvassa Team VEM Most:in tehtaalla. Keskellä eturivissä tummansinisessä paidassa on VEM Tschechien s.r.o:n toimitusjohtaja Radlak Valta ja hänen oikealla puolellaan VEM Sachsenwerk GmbH:n toimitusjohtaja Dr. Torsten Kuntze.

Team VEM at VEM Tschechien s.r.o.

Author

VEM motors Finland Oy