UUTISET

Takaisin listaukseen
29.11.2022

Osallistu joulukisaan, voita lämpöä ympärillesi!

Joulukuun kolmannen viikon voittajat on arvottu! Viimeiset voitot matkaavat Juha Kekoaholle Anjalankoskelle, Matti Alakylmäselle Helsinkiin sekä Timo Leukumaavaarelle Tornioon. Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kisaan osallistuneille! 

Kakkosviikon voittajat ovat Tero Kosola Hämeenlinnasta, Jouni Luukkonen Tampereeltaa ja Jouni Salminen Kirkkonummelta. Onnittelut! 

Joulukuun ensimmäisen viikon voittajat arvottu! Arpa suosi Ossi Liukkoa Helsingistä, Kari Kinnusta Vilppulasta sekä Reino Yli-Piiparia Tuusulasta. Onnittelut!

Osallistu joulukisaamme, jotta kroppasi olisi yhtä lämmin kuin joulun sanoma. Energian hinta on nousukiidossa ja sähkökatkojakin odotettavissa talven kuluessa. VEM-joulukisassa arvotaan kehoa lämmittäviä ja sähköttömässä tilassa hyödyttäviä tuotepalkintoja. Viikkoarvonnoissa jaossa kotimainen villahuopa, merinovillatossut ja hätäradio.  

Hätäradion voi ladata matkapuhelimenlaturilla verkkovirrasta, pyörittämällä käsin kampea tai jopa aurinkokennojen avulla! Radiota voi radiokanavien kuuntelun lisäksi käyttää taskulamppuna ja matkapuhelimen hätälaturina. Tämä pieni radio tarjoaa suuren turvan.

Kylmyyttä karkottaa tehokkaasti korkealuokkainen kierrätetystä materiaaleista valmistettu Kelopuu-villahuopa. Materiaalit 50 % lampaanvilla, 40 % alpakka ja 10 % muita kuituja. Koko 130 x 175 cm. Merinolampaan pehmeästä villasta valmistetut mukavat, joustavat ja hyvin jalkaan muotoutuvat sisätossut pitävät jalkasi kuivana ja lämpimänä. 

Author

VEM motors Finland Oy