Tapahtumat

Takaisin listaukseen
Pohjoinen Teollisuus 2021 25.08.2020

Pohjoinen Teollisuus 2020 -messut Oulussa

Pohjoinen Teollisuus -tapahtuman ajankohtaa on jälleen koronasyistä siirretty. Uusi ajankohta on ensi vuonna alkukesästä: 2. – 3.6.2021. Toivon mukaan taivasta varjostavat silloin vain poutapilvet ja voimme liikkua vapaasti ilman erikoistoimenpiteitä. Tervetuloa!

VEM motors Finland on menossa mukana Oulun Messukeskuksessa järjestettävillä messuilla. Löydät meidät tuttuun tapaan Etran toimittajien joukosta, osaston numero on 150. Esittelemme osastollamme VEMoDiAC-moottorinvalvontajärjestelmän, bakteereja vastaan taistelevan GHA-sarjan Tramec-käytöt sekä Yaskawan modernin GA-taajuusmuuttajasarjan.

Messujen kantava teema on Pohjoisen menestyksen tekijät. Tule kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja katsomaan kevään tuoteuutuudet! Kaksipäiväisen tapahtuman aiheet käsittelevät pohjoisen Suomen teollisuuden tulevaisuutta, kasvua ja elinvoimaa, eri näkökulmista ja pääsemme sukeltamaan syvälle suurhankkeisiin, kestävään kehitykseen, kaivosteollisuuteen sekä kunnossapitoon.

Tapahtuma on suunnattu kaikille pohjoisen Suomen teollisuuden ammattilaisille. Messut tarjoavat kävijöille laajan kattauksen teollisuuden palveluita, tuotteita sekä uusinta tietoa.

Tutustu messuohjelmaan » 

Rekisteröidy kävijäksi »

Nähdään messuilla!

Marjut Vainio

Marjut on VEM motors Finland Oy:n markkinointipäällikkö.