UUTISET

Takaisin listaukseen
10.04.2022

Pohjoinen Teollisuus 2022 Oulussa

Tutustu vastuullisiin tuotteisiin ja polje itsesi aurinkotuoleille!

Energian hinta ja saatavuus on noussut varsin kiinnostavaksi aiheeksi. Energiatehokkaita ratkaisuja ja vaihtoehtoisia energiamuotoja otetaan käyttöön kiivaaseen tahtiin. Tule tutustumaan kestävä kehityksen mukaisesti vastuullisesti valmistettuihin tuotteisiimme!

Testaa samalla, miten sinusta olisi tuottamaan energiaa pienen moottorin tarpeiksi ja voit voittaa aurinkoenergiasta nauttivan oleskelusetin! Voittaja on 30 sekunnissa kovimmat keskiwatit polkeva henkilö.

Tuotteista erityishuomion saavat VEM-rullaratamoottorit, Yaskawa GA-taajuusmuuttajat sekä KEB- ja Tramec- vaihteet.

Pohjoinen Teollisuus pohtii menestystekijöitä

Kevään messujen kantava teema on Pohjoisen menestyksen tekijät. Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden kuunnella  puheenvuoroja ja tutustua tuoteuutuuksiin. Messulavan puheenvuorot käsittelevät pohjoisen Suomen teollisuuden tulevaisuutta, kasvua ja elinvoimaa, eri näkökulmista ja sukeltavat syvälle kestävään kehitykseen, pohjoisen Suomen suurhankkeisiin, kaivosteollisuuteen sekä kunnossapitoon. Paneelikeskustelussa pohditaan ajankohtaista teemaa: ”Miten turvaamme osaajien saatavuuden pohjoisessa”.

Messujen lavaohjelma on juuri julkaistu, kannattaa tutustua ohjelmaan ja rekisteröityä kävijäksi.

VEM motors Finland löytyy osastolta 150. Tervetuloa!

Tapahtuma on suunnattu kaikille pohjoisen Suomen teollisuuden ammattilaisille. Pohjoinen Teollisuus 2022 tarjoaa kävijöille laajan kattauksen teollisuuden palveluita, tuotteita sekä uusinta tietoa.

REKISTERÖIDY TAPAHTUMAAN! 

Author

VEM motors Finland Oy