UUTISET

Takaisin listaukseen
14.12.2023

Asiantuntemuksella – Savo-Karjalan Sähkökone Oy

Käynnillämme Team VEM –jälleenmyyntiketjun Savo-Karjalan Sähkökoneen Kuopion ja Joensuun myymälöissä oli jälleen ilo nähdä, kuinka tiivis ja omistautunut tiimi on ottanut VEM motors Finlandin tuotteet olennaiseksi osaksi tarjontaansa.

Tässä muutama otos päivästä:

Kuopion toimipisteen Tero Koivistolla (oikealla sivun yläosan kuvassa) ja Jyrki Kukkosella on vuosikymmenien ja sukupolvienkin kuluessa karttunut asiantuntemus VEM-käytöistä, joten ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin löytyvät helposti. VEM motors Finland Oy:n palvelut; kattava varasto ja tuotantopalvelu Masalassa sekä jälleenmyyntiä tukeva myyntitiimi luovat tukevan pohjan tuottavalle ja luottamukselliselle yhteistyölle.

Joensuun myymälässä Sauli Koljonen ja Erkki Mustonen nostivat esiin, miten tärkeitä paikallistuntemus, ammattitaito ja huolellisesti mitoitettu varastointi ovat alueen asiakkaiden palvelemisessa. VEMin myyntitiimi auttaa toiminnassa; kyselyihin vastataan nopeasti ja tuttujen myyjien kanssa hommat hoituvat mutkattomasti.

Joensuun toimipisteen Sauli Koljonen (vas.), Erkki Mustonen (oik.), keskellä VEMin Sami Kujala ja Sami Lankinen.

 

Kiitos Savo-Karjalan Sähkökoneelle lämpimästä vastaanotosta ja sitoutuneisuudesta! On mahtavaa olla osa yhteisöä, joka pitää huolta toisistaan ja asiakkaistaan. Hienoa nähdä, kuinka meidän #TeamVEM kukoistaa ja kehittyy.

#VEMmotors #Teamwork #CustomerSuccess #TeamVEM

 

Author

VEM motors Finland Oy