UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 27.02.2013

CEMP-moottoreita Italian tuottoisimmalle öljykentälle

 
CEMP News 11/2013 / Marjut Vainio,
27.02.2013
 

Ota yhteyttä:

Mikko Valtonen
Tuotepäällikkö, sähkömoottorit
Puh. 0207 613 71

Val D’agrin öljykenttä tuottaa 10 % Italian öljystä. Hallituksen suunnitelmien toteutuessa tuo määrä tuplaantuu lähivuosina. Enin ja Shellin omistama öljy-yhtiö osti viime vuoden lopulla useita ex-moottoreita CEMPiltä.

Etelä-Italiassa Napolin lähistöllä sijaitseva Val d’Agri on paikkakunta Apenniinien vuoriston tuntumassa, jolla sijaitsee Italian tuottoisin ja yksi Euroopan tuottoisimmista onshore-öljykentistä. Vuonna -96 tuotantonsa aloittanut, noin 40 aktiivisen öljylähteen kenttä on Enin ja Shellin omistama. Se tuottaa tällä hetkellä kymmenen prosenttia Italian öljyntarpeesta. Maan hallituksen suunnitelmien mukaan sen tuotanto tulee tuplaantumaan lähivuosina.

CEMP toimitti vuoden 2012 lopulla Val d’Agrin öljykentälle useita lisävarusteltuja Ex-moottoreita. Prosessin ja ympäristön lisävaatimuksia CEMPin normivarusteltujen Ex-moottoreiden rakenteeseen ovat teräksinen tuuletinkotelo, ruuvit ruostumatonta terästä ja erikoispintakäsittely. Osassa moottoreista on myös teräksinen lisäliitinkotelo.

CEMP ex-d/de moottori

Lue lisää CEMPin räjähdyssuojatuista moottoreista.

 

 

 

 

 

 
Author

VEM motors Finland Oy