UUTISET

Takaisin listaukseen
31.05.2022

Enersense ja VEM aloittavat yhteistyön

VEM motors Finland Oy ja päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International Oyj ovat solmineet VEM-sähkömoottoreiden huoltoa ja jälleenmyyntiä koskevan sopimuksen. Toukokuussa 2022 allekirjoitetun sopimuksen mukaan Enersense toimii VEM-moottoreiden valtuutettuna huoltokumppanina ja tuotteiden jälleenmyyjänä.

Sähkömoottoreiden, vaihteiden ja taajuusmuuttajien myynti-, huolto- ja kunnossapitoketju Team VEM kasvaa uuden kumppanin myötä kahdeksalla toimipisteellä. Huoltotoiminta on keskittynyt Lappeenrantaan.

VEM motors Finland Oy:n myyntijohtaja Sampsa Rutanen on tyytyväinen, että ketjuun saadaan mukaan Enersense, jolla on pitkä historia ja osaamista etenkin VEM Sachsenwerkin megaluokan moottorien huollosta ja myynnistä.

Enersense IN Oy:n Smart Services –liiketoiminnan johtaja Jari Simola on myös tyytyväinen solmittuun sopimukseen. Palvelutoiminta perustuu yhteistyöhön ja toisiaan täydentäviin kumppanuuksiin. Enersensen vahva asema sähkömoottoreiden ja –generaattoreiden luotettavana huoltokumppanina ja myös moottoreiden jälleenmyyjänä vahvistuu entisestään VEM:n kanssa tehdyn sopimuksen myötä.

ENERSENSE

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut sijoittajille löytyvät osoitteesta www.enersense.com/sijoittajalle.

VEM MOTORS FINLAND

VEM motors Finland on saksalaisen sähkömoottorivalmistajan VEM motorsin tytäryhtiö, joka toimii Skandinavian ja Baltian alueilla varastoivana sähkökäyttöjen asiantuntijana. Kattava Team VEM –jälleenmyynti- ja huoltoverkosto auttaa teollisuuden sähkökäyttötarpeissa paikallisella tasolla.

Lisätiedot:

Sampsa Rutanen
Myyntijohtaja
Puh. 045 644 3339

Author

VEM motors Finland Oy