UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 22.03.2010

Etralta tarvikkeet teollisuuteen palvelun kera

22.03.2010

Team VEM -ketjun pohjoinen ulottuvuus – Etra Megacenter

 

Etra Oy on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Etra Oy kuuluu Etola-yhtiöiden yritysryppääseen, jossa on noin 30 keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivaa erikoisliikettä.

Etran koko Pohjois-Suomen alueesta huolehtivat toimipisteet ovat Rovaniemellä, Torniossa, Kemissä, Oulussa, Kajaanissa ja Raahessa. 

 

 

 

 

Vahva AC-osaaminen

Henkilöstöä Etran pohjoisella alueella on 55, kertoo Pohjois-Suomen aluejohtaja Jarmo Tauriainen, kun koko Etra Oy:ssä työntekijöitä on noin 450. Tauriainen pitää Pohjois-Suomen aluetta AC-käyttöjen toimittajana poikkeuksellisen vahvana, sillä 17 vuotta VEM-kumppanina toiminut yritys on onnistunut kouluttamaan ja pitämään asiantuntevan henkilöstön, jolla on roppakaupalla osaamista. Yhteyshenkilöinä VEM-tuotteissa ovat Oulussa Seppo Kyllönen, Rovaniemellä Kauko Ronkainen, Torniossa Sari Torvela, Kemissä Kari Korva, Kajaanissa Jorma Heikkinen ja Raahessa Esa-Pekka Kovalainen. Etran pohjoisen alueen suurimmat asiakkaat ovat StoraEnso, Rautaruukki, Outokumpu, Metsä-Botnia ja Kemira sekä alueen kunnossapitoyhtiöt ja kaivokset. 

Varastointiyhteistyön suosio kasvussa

Jarmo Tauriainen pitää kuulumista ”teollisuustarvikkeiden täyden palvelun taloon” hyvänä yhdistelmänä.
Kotimaisessa omistuksessa oleva yritys on vakaa, luotettava ja pitkäjänteinen kumppani. Koko Suomen kattavasta toimipaikkaverkostosta löytyy toimipaikka läheltä asiakasta, sillä on nopeat toimitukset, laadukkaat tuotteet ja hyvä paikallistuntemus. Yhdellä sopimuksella saa katettua koko Suomen ja paljon eri tuoteryhmiä. Asiakkaalla on mahdollisuus tehdä isoja sopimuskokonaisuuksia, jolloin ostot ja rutiinit on mahdollista automatisoida.
 
Yhtenä Etra-etuna Tauriainen mainitsee kattavan varastoinnin. Toimipisteissä on paikallista varastointia ja lisäksi yhtiön kaikki varastopisteet ovat hyödynnettävissä.
 
Kokemus erityyppisestä varastointiyhteistyöstä tuo monille teollisuuden toimijoille tarvittavan lisäarvon. Erityyppisiä yhteistyön muotoja ovat ulkoistettu varaston hoito ja työpisteiden tankkaus, ulkoistettu osto-, hankinta- ja logistiikkapalvelu tai myymälä tehdasalueella. 24 h palvelulla voidaan auttaa asiakasta aina tarvittaessa. 

Oulun Kunnossapito 10 -messut kutsuvat toukokuussa

Vuoden ainoa kunnossapidon messutapahtuma Kunnossapito 10 pidetään toukokuussa Oulussa. Etra on kutsunut osastolleen kaikki tärkeimmät kumppanit esittelemään toimintaansa. Tervetuloa tutustumaan koko toimituspalettiin 19.-20.5. Ouluhalliin osastolle 220!  
 
 
 

Author

VEM motors Finland Oy