UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 13.08.2014

Johto VEMin Wernigeroden tehtaalla vaihtunut

 
VEM Press Release,
13.08.2014
 

 

Jürgen Sander on luovuttanut VEM motors GmbH Wernigeroden toimitusjohtajuuden henkilökohtaisista syistä. Hänen seuraajakseen on valittu Rüdiger Strümpel.

Sanderin työura VEMillä kesti yli 40 vuotta; vuodesta 2000 toimitusjohtajana. Tämän lisäksi hän toimi monissa kunniatehtävissä ja osallistui aktiivisesti erilaiseen toimintaan kuten Wirtschaftsforum für Nah- und Mittelost NUMOV’n johtokunnan jäsenenä, CEMEP’n puheenjohtajana, ZVEI’n hallituksessa ja neuvonantajana kuten myös Lions-Club Wernigeroden jäsenenä.

 

Myynnistä vastaavana toimitusjohtajana Jürgen Sander oli diplomaattisesti taidokas. Hän matkusti ympäri maailmaa vahvistaen VEMin asemaa markkinoilla ja laajentaen VEMin markkinaosuuksia merkittävästi.

 

21.7.2014 alkaen VEM motor GmbH Wernigeroden toiminnasta on vastannut toimitusjohtajana Rüdiger Strümpel. Strümpel toimi ennen tätä vakanssia useita kymmeniä vuosia Wernigeroden tehtaanjohtajana, joten valmistusteknologiat, prosessit ja yrityksen toiminta ovat hänelle tuttuja.

 

Koko VEM-konsernin myynnistä vastaavaksi henkilöksi on nimitetty Dr. Torsten Kuntze, joka on jatkossa vastuussa kaikkien VEM-yritysten myynnistä. Aiemmin VEMin korkeajännitekoneita (Dresden) ja AC-käyttöratkaisuja (Berliini) luotsannut Kuntze saa nyt vastuulleen koko tuotepaletin. Lisänä aiempiin tulee siis  Wernigerodessa ja Dessaussa valmistettavat pienjännitemoottorit.

 

VEMin Wernigeroden tehdas

VEMin Wernigeroden tehdas

 

 

 

 

 
Author

VEM motors Finland Oy