UUTISET

Takaisin listaukseen
KEB K-kartiovaihdemoottori 23.05.2024

Kulmallista energiatehokkuutta KEBin K-kartiovaihdemoottoreissa

Tämän päivän tärkeimpiä tavoitteita teollisuuden prosesseissa on ekologisen jalanjäljen pienentäminen. Huoleton suhtautuminen hukkaenergiaan on taaksejäänyttä elämää.

Energiatehokas ja voimakas kartiovaihde

Vaihdemaailmassa nykyaikainen ratkaisu energiatehokkuuden vaatimuksiin on kartiovaihde, jolla on erittäin hyvä hyötysuhde ja momentinvälityskyky. Energiatehokkuutta haettaessa kartiovaihteet pesevät kierukkavaihteet mennen tullen. Kierukkavaihteen korvaaminen kartiovaihteella voi parantaa käytön energiatehokkuutta jopa 50 %.

KEB kartiovaihde koostuu kaksi- ja kolmeportaisista vaihteistoista. Tarjolla on kaksitoista eri kokoa, joiden nimellismomentit ovat 65 – 15500 Nm.

Yhdistettynä suoraan oikosulku- tai servomoottoriin saadaan välyksiltään pieni ja turvallinen liitos moottorin ja vaihteiston välille ilman erillisiä kytkimiä.

K-kartiovaihde säästää muotonsa vuoksi myös tilaa. Kulmamallinen vaihde sopii useisiin kohteisiin, joissa täytyy olla tarkkana mitoituksen kanssa.   

Vaihteessa on jalka-, laippa- tai momenttitukirakenne. Lisäksi voidaan asentaa erilaisia lisälaitteita kuten jarru, pulssianturi, termistori, erityismaalaus jne. Räjähdysvaarallisiin tiloihin saatavana ATEX zone2/22-versio. 

Tutustu kartiovaihdevalikoimaan » 

Ota yhteyttä:

VEM motors Finland Oy
Sami Kujala
Puh. 0400 766 491

Sami Kujala