UUTISET

Takaisin listaukseen
KEB vaihteet RSH-kappaleenkäsittely-yksikössä 19.03.2024

KEB-vaihdemoottorit vastaavat liikkeistä koneosien käsittelyssä

RSH Automation valmistaa liikuteltavia yksiköitä koneosien käsittelyyn KEB-vaihdemoottoreilla ja käyttötekniikalla. ”Etulevyn pyörivä liike toteutetaan kompaktilla servovaihdemoottorilla, joka mahdollistaa laajan nopeuden säätöalueen ja suuren nopeusvakion”, selittää Andreas Jung, KEB:n myynti-insinööri.

Vaihdemoottori on peräisin KEB:n moottorikehityksestä ja -tuotannosta Schneebergissä. Moottorit valitaan KEB-Drive valintaohjelman avulla.

Ideasta käyttöönottoon

Yksikön akseli liikkuu puolisuunnikkaan muotoisena ruuvikäyttönä, jolloin työskentelykorkeutta voidaan säätää työstettävän kappaleen muodon ja koon mukaan. Ergonomisen työskentelyn varmistamiseksi kaikissa tarvittavissa asennoissa etulevyä voidaan kääntää jopa 130 astetta vaaka-asennosta. Työstettävät kappaleet käsitellään turvallisesti yhden tonnin komponenttipainoon asti. ”Järjestelmämme ansiosta konsepti on myös skaalattavissa eri konekokoihin, mikä säästää asiakkaidemme aikaa”, Jung sanoo.

RSH Automationin toimitusjohtaja Günter Schirmuli sanoo: ”Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä KEB:n kanssa tuoteideastamme alkaen käyttöjärjestelmään tarvittavasta suunnittelusta ja tuotevalinnasta käyttöönoton aikaiseen tukeen.”

Turvallinen kuormankäsittely

Käsittely-yksikköä liikuttaa KEB K-kartiovaihdemoottori, jossa on integroitu jousikäyttöinen COMBISTOP-jarru. Integroitu jarrunkäsittelyjärjestelmä KEB S6 -servokäytössä – tai tässä käytetyssä COMBIVERT F5:ssä – mahdollistaa turvallisen kuorman siirron komponentin painosta riippumatta ja mistä tahansa asennosta.

Liikuteltavuuden ansiosta RSH-järjestelmä on helppo ottaa käyttöön eri valmistusprosesseihin. Käsittely-yksikkö siirretään kohteesta toiseen integroitujen pyörien ja vetoaisan avulla. ”KEB:n insinöörit ja teknikot ovat meille optimaalinen tuki tehtaidemme käyttölaitteiden suhteen”, toteaa RSH Automationin Hans-Peter Röllke.

Etulevyn hammasvaihde-servomoottori Kartiohammasvaihde kallistukseen
Vaihdemoottori ohjaa nostoyksikköä © RSH -käsittely-yksikkö

Tutustu KEB-tuotteisiin » 

 

 

 

 

 

Author

VEM motors Finland Oy