UUTISET

Takaisin listaukseen
30.11.2017

Kehänreuna 4:ssa uusia yrityksiä

 
VMF/Marjut Vainio,
30.11.2017
 

 

VEM motors Finlandin toimitaloon Kehänreuna 4:ään on muuttanut uusia yrityksiä. Sarita Rassin maahantuonti- ja koulutusyritys Raudanyty Oy muutti tiloihin syksyllä 2016. Kesällä 2017 taloon muutti myös TT-Tärylaite Oy, jonka tuotteisiin on jo päätynyt myös VEM-moottoreita.

TT-Tärylaite Oy on tärytekniikkaan erikoistunut yritys, joka tuo maahan täryteknisiä komponentteja sekä suunnittelee ja myy tärykomponentteihin perustuvia laitteita. Täryteknisiä laitteita käytetään esimerkiksi elintarvike-, metalli-, muovi-, paperi-, sellu-, kemianteollisuudessa, prosessiteollisuudessa sekä mm. betoniteollisuudessa ja Tärylaite valmistaa niitä nyt Kehänreuna 4:ssa.

  • Sijainti ja toimintaympäristö ovat meille ihanteelliset, kertoo Tärylaitteen toimitusjohtaja Tapio Saranpää. Varastointi, logistiikka, tuotantotilat ja toimisto on saatu kaikki saman katon alla, paikka on hyvien liikenneyhteyksien varressa ja pihassa on runsaasti parkkitilaa. Työvoimapula vaivaa sen verran, että osaava 3D-piirtäjä palkataan heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Tärylaite VEM moottorein

Kuvassa betonimuotin puhdistaja Karhe-260 VEM-oikosulkumoottorilla.

Lisätiedot:

TT-Tärylaite Oy
Tapio Saranpää
Puh. 040 833 1934

VEM motors Finland Oy
Sami Kujala
Puh. 0400 766 491

 

 

 
Author

VEM motors Finland Oy