UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 21.02.2011

Laivasähkötyö avasi nettikaupan

 
21.02.2011
 

Team-VEM jälleenmyyjä/huoltoliike Laivasähkötyö/Sähkökonehuolto Hietarinta uusilla urilla

 

Nettikauppa on täsmäpaketti laivojen, telakoiden ja varustamoiden erityistarpeisiin. Toimitukset kaikkiin Itämeren satamiin on mahdollista tilata parin päivän toimitusajalla, joten laivan kunnossapito onnistuu pikaisenkin satamakäynnin aikana ja lyhyellä varoitusajalla. 

Nettikaupan tuotevalikoimassa on VEMin sähkömoottorit ja laivojen sähkömateriaalit ja -varaosat sekä niiden asennus ja huolto. Yhteensä tilattavana on noin 13 000 tuotetta.
 
Osana turkulaista teknisen alan moniottelijaa LST-Groupia Laivasähkötyö voi tarjota sekä suunnittelun, tuotteet että huolto- ja kunnossapitopalvelut. Tärkeimpiä toimialoja ovat laivateollisuus, puolustusvoimat, raideliikenne, kiinteistöt sekä teollisuus.  
 
Lisätietoja nettikaupasta antaa jonny.rittinghaus@lst.fi , puh. 040 963 4304. 

LSTn uusi toimiala tuulivoimaloiden kunnossapito

Nettikaupan lisäksi muutakin muutoksen tuulta puhaltelee LST Groupissa. Maailmalla räjähdysmäisesti kasvava tuulivoima-ala on Suomessa vielä lapsenkengissä. LST on mukana osakkaana uudessa turkulaisessa yrityksessä, 3D Wind Service Oy:ssa (3DWS). 3DWS tarjoaa tuulivoimaloiden huolto-, pystytys- ja korjauspalveluita ja tuulivoima-alan koulutusta eli suomalaista cleantech-palvelua puhtaimmillaan.

Yritys toimii LST Groupin:n toimitiloissa Rautatehtaankadulla ja työllistää tulevaisuudessa Groupin asentajia, joita parhaillaan jatkokoulutetaan tuulivoima-asentajiksi kolme kuukautta kestävässä täydennyskoulutuksessa.

Lisätietoa >>

 

 

 

 
Author

VEM motors Finland Oy