UUTISET

Takaisin listaukseen
Käämintäpalvelu ja Leivon Sähkö yhteen 1.04.2019

Leivon Sähkö osaksi Suomen Käämintäpalvelua – SKP:n palvelutarjonta laajenee

Leivon Sähkö Oy:n liiketoiminta on siirtynyt Suomen Käämintäpalvelu Oy:n omistukseen 29.3.2019 tehdyssä liiketoimintakaupassa. Kaupan myötä Suomen Käämintäpalvelun palvelutarjonta laajenee ohjaus- ja automaatiokeskusten suunnittelulla ja valmistuksella sekä taajuusmuuttajien asentamisella ja käyttöönotolla. Sekä Suomen Käämintäpalvelu Oy että vuonna 1980 perustettu Leivon Sähkö Oy jatkavat toimintaansa vanhoilla nimillään. Leivon Sähkön kaikki työntekijät siirtyvät syntyvän konsernin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

– Lähtökohtamme tässä pitkään valmistellussa kaupassa oli hallittu liiketoiminnan ja palvelutarjonnan kasvatus, joka vahvistaisi ja parantaisi myös asiakaspalveluamme. Oli suuri ilo saada hyvämaineinen, huipputason osaamista tarjoava ja kanssamme samankaltaiset arvot jakava Leivon Sähkö Oy osaksi toimintaamme, sanoo Suomen Käämintäpalvelun toimitusjohtaja Jarno Forsman.

Yhdistymisen myötä yhtiöt muodostavat konsernin, jossa työskentelee 16 työtekijää ja jonka liikevaihto on noin 2 miljoonaa euroa.

– Yhdistymisen synergiaedut tulevat näkymään myös asiakkaillemme. Lisäksi Leivon Sähkön sijainti Keski-Suomessa edesauttaa osaltaan palveluamme koko maan alueella. Molemmat yhtiöt ovat toimineet tähän saakka ja toimivat jatkossakin mm. VEM-moottoreiden valtuutettuina huolto- ja jälleenmyyntiliikkeenä.

Jyväskylässä toimiva Leivon Sähkö ja Voimansiirto Oy jatkaa toimintaansa entiseen tapaan VEM-jälleenmyyjänä.

Ylhäällä VEMin jälleenmyyntipäivillä 6.4. otetussa kuvassa vasemmalta Leivon Sähkön Seppo Hujanen,  Jarno Forsman, Käämintäpalvelu sekä VEM motors Finlandilta Aki Tolonen ja Sami Kujala.

Lisätiedot:
Jarno Forsman, toimitusjohtaja
Suomen Käämintäpalvelu Oy
Puh. 050 342 8756
jarno.forsman@kaamintapalvelu.fi
www.kaamintapalvelu.fi

Marjut Vainio

Marjut on VEM motors Finland Oy:n markkinointipäällikkö.