UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 19.09.2012

Löysät pois – energiantuotanto tehokkaasti

 
19.09.2012
 

Kansainvälisen energiajärjestön IEA:n ennusteiden mukaan maailmanlaajuinen energiantarve kasvaa yli 50 % vuoteen 2030 mennessä. Tämä tarve tullaan tulevina vuosikymmeninä kattamaan pääosin fossiilisilla polttoaineilla. Tästä syystä voimalaitokset etsivät ratkaisuja haasteeseen, miten luoda polttojärjestelmistä vähemmän saastuttavia ja vähemmän raaka-ainevarantoja kuluttavia.

VEM toimittaa asiakkailleen ratkaisuja, jotka yhdistävät nämä vaatimukset korkeaan laitoksen tuottavuuteen ja siten asiakkaan kilpailukyvyn paranemiseen. Käyttöratkaisumme auttavat alittamaan asetetut hiilidioksidipäästörajat ja saavuttamaan ilmanpuhdistusvaatimukset. VEM-käyttöratkaisu on tuottava ja kilpailukykyinen ratkaisu sekä kaasu-, kaasuturbiini- että höyryvoimalaitoksissa.

VEM esimerkiksi toimittaa käyttöjä savukaasujen rikinpoistolaitteistojen sekundääri-puhaltimiin. Tavaramerkkinä näissä sovelluksissa on VEM-nestejäähdytteisten käyttöjen matala melutaso ja suoran verkkokäynnistyksen mahdollisuus. Toimituslaajuuksiimme kuuluvat myös muut puhaltimet, apukäytöt ja pumput.

Lue lisää VEMin toimialaratkaisuista >>

Keski- ja korkeajännitemoottorit >>

Generaattorit >>

Ota yhteyttä:

Timo Tikkalahti
Projektipäällikkö
Energia, Pulp&Paper
Puh. 0207 613 751

 

 
Author

VEM motors Finland Oy