UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 20.09.2016

“MM Award” Yaskawan matriisitaajuusmuuttajalle

 
YASKAWA Europe GmbH 15.7.2016 ,
20.09.2016
 

 

Yaskawa vastaanotti MM Award-palkinnon Automatica 2016-messujen yhteydessä. Energiaa talteenottava U1000 valittiin voittajaksi lukuisten ehdokkaiden joukosta kategoriassa “Drives & Control Technology”. Hiroshi Ogasawara (Representative Director & President Yaskawa Electric), Manfred Stern (President & CEO Yaskawa Europe) ja Armin Schlenk (Director Marketing Yaskawa Europe) vastaanottivat palkinnon, jonka myönsi alan ammattilehti “MM MaschinenMarkt”.

Voittoisa matriisitaajuusmuuttaja U1000 talteenottaa energiaa ja kuluttaa siten erittäin vähän energiaa. Lisäksi siinä on minimaaliset häviöt. Laite on verkko- ja laiteystävällinen, koska se aiheuttaa erittäin vähän harmonisia säröjä. Lisäksi U1000 on jopa 50 % pienempi kuin vastaavantyyppiset active front-end ratkaisut.  

Palkintolautakunta oli erityisen vaikuttunut kolmesta ominaisuudesta, jotka palkinnon esitellyt juryn jäsen Simone Käfer kiteytti: ”U1000 on hyödyllinen säästämällä energiaa ja ympäristöä, eikä se rasita verkkoa.”

Yaskawa MM Award for the Matrix Converter U1000

Yaskawan U1000-taajuusmuuttaja sai MM Award 2016 -palkinnon. Palkintotilaisuudessa Automatica-messuilla vasemmalta lukien MM päätoimittaja Frank Jablonski, Manfred Stern (President & CEO Yaskawa Europe), Hiroshi Ogasawara (Representative Director & President Yaskawa Electric), Armin Schlenk (Director Marketing Yaskawa Europe) sekä MM toimittaja ja palkintojuryn jäsen Simone Käfer.

Tutustu Yaskawa-tuotteisiin »

Lisätiedot:

VEM MOTORS FINLAND OY
Janne Karjalainen
Puh. 040 940 1854

 
Author

VEM motors Finland Oy