UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM varastointi Masalassa 21.01.2022

Moottori / vaihde / taajuusmuuttaja / heti kätevästi kyytiin – minimoi turha odottelu

Kiireessä on ikävä odotella. Meiltä tuotteen saa usein heti.

VARASTO

Me VEM motors Finland:lla olemme panostaneet omaan varastoon. Hyllyissä on kattava valikoima sähkömoottoreita, vaihteita ja vaihdemoottoreita sekä taajuusmuuttajia.

VEM varastomoottoriVEM-varastomoottori IEC90VEM varastomoottori IEC315Yaskawa taajuusmuuttajatTramec vaihteetKEB vaihteetTramec X-vaihteetWistro lisätuulettimetLaipat

TUOTANTOPALVELU

Tuotantopalvelumme tekee moottoreiden rakennemuutokset, pintakäsittelyt, suojausluokan muutokset ja lisävarustelun (esimerkiksi jarrumoottorit, pulssianturit, vaihdemoottorit) jopa päivän toimitusajalla.

TuotantopalveluLisävarusteet

YHTEYSTIEDOT

Noutovarasto Masalassa on avoinna ma-to klo 8 – 16, perjantaisin 8 – 15.30. Aukioloaikojen ulkopuolella käytettävissä on 24/7-hälytyspalvelu. Pihassa on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Yhteystiedot

TILAUKSET

Tilaa tuotteet etukäteen (myynti@vem.fi) ja valitse toimitustavaksi nouto tai kuljetus. Kaikki toimitustavat maitse, meritse tai ilmareittejä käyttäen ovat käytössä. Voit järjestää noudon itse tai jättää kuljetuksen meidän hoidettavaksemme antamiesi ohjeiden mukaan.

 

Author

VEM motors Finland Oy