UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 2.09.2014

Olutta laatulaitteistolla

 
02.09.2014
 

 

Mitä mainioin vapaapäivän tai -illan viettopaikka on Sofiankadulle avattu Bryggerin panimoravintola.  Itse pantujen oluiden lisäksi tarjoillaan eri oluisiin sopivia ruokalajeja. Maailman vanhin panimolaitteistojen valmistaja yli 335 vuoden ammattitaidolla, saksalainen Kaspar Schulz on toimittanut Bryggeri Helsingin panimolaitteiston.  Oluentekoprosessia pyörittää upea STOBER-tuotemerkillä varustettu VEM-moottori.

 

 

VEM-moottori Bryggerissä

 

Bryggeri Helsingin kaikki omat oluet tehdään paikan päällä Torikortteleiden kellarissa. Ne edustavat monipuolisesti eri oluttyylejä ja tarjoillaan tuoreena, jolloin maku on parhaimmillaan. Aidossa panimoravintolassa juomat on räätälöity sopimaan ruokaan.

 

Myyntiin on saatu 23 erilaista olutta ja uusia on kypsymässä käymistankeissa.

 

Yläkerran pubi on tapaamispaikka, josta siirrytään tunnelmalliseen kellariravintolaan.

 

– Keittämön pannut ovat panimoravintolan sydän. Sieltä kaikki lähtee. Kun ravintolaan laskeudutaan portaita, pannut ovat heti vastassa, ja niiden ympärillä on istumapaikkoja.  Janoisen asiakkaan kannalta olennainen on pitkä, toimiva baaritiski. Teknisesti suuntautunut asiakas valitsee istumapaikan prosessin tutkailun kannalta ihanteellisimmasta paikasta.   

 

 
Author

VEM motors Finland Oy