UUTISET

Takaisin listaukseen
Reggiana Riduttori planetary gears 14.01.2021

Onnistunut uudistus: Planeettavaihteet loistavat Reggiana Riduttorin uusilla kotisivuilla

Planeettavaihteet on loistava tuoteryhmä, joka tulee varmasti valloittamaan markkinoita muun muassa erinomaisen hyötysuhteen vuoksi. Kumppanimme planeettavaihteissa, italialainen Reggiana Riduttori, on uudistanut kotisivunsa. Uudistetuille kotisivuille on kerätty näyttäviä kuvia eri teollisuudenalojen toteutuksista. Nyt myös vaihdetyökaluun ja 3D-kuviin pääsee käsiksi kirjautumalla käyttäjäksi (voit myös kääntyä myyntimme puoleen valinta- ja kuva-asioissa).

Reggiana Riduttori on valmistanut korkealaatuisia planeetta- ja teollisuusvaihteita vaativiin käyttöihin huippumodernilla tehtaalla jo 40 vuoden ajan. Tuotteet ovat 100 % Made in Italy.  

Planeetta- ja teollisuusvaihteet eivät kuulu varastovalikoimaamme Masalassa, koska tämäntyyppiset käytöt ovat lähes aina yksilöllisiä ratkaisuja. Yleisimmät tuoteryhmät on esitelty vem.fi/Tuotteet -sivuilla.  Asiakaskyselyn mukaan tarjotaan ja toimitetaan sopivinta vaihtoehtoa tehtaan valikoimasta. Planeettavaihteet ovat loistava ratkaisu esimerkiksi energiatehokkuutensa vuoksi.

Tietoa planeettavaihteista »

Author

VEM motors Finland Oy