UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 26.11.2015

Onnittelut Remetin Markulle!

 
VMF/Marjut Vainio,
26.11.2015
 

Rengossa toimivan Remet Oy:n toimitusjohtaja Markku Innala vietti 60-vuotisjuhliaan maanantaina.   

Remet on malliesimerkki menestyvästä suomalaisesta perheyrityksestä. Yritys on toiminut Team VEM -jälleenmyyjänä vuodesta 1976, mutta pääasiallinen liiketoiminta on erilaisten juuresten käsittelylaitteiden ja mm. kalansuomustuslaitteiden valmistus.  Yli puolet tuotannosta menee vientiin.  Remetin vahvuus on tilaustyönä asiakkaan mittojen ja tarpeen mukaan valmistetut laitteet. Rengosta laitteet lähtevät yleensä toimintavalmiina ja käyttöönotto vaatii vain sähköpistokkeen kytkemisen pistorasiaan.

Markku Innala kasvoi yritystoimintaan jo pienestä pojasta lähtien, kun sukutilalla alettiin suunnitella maataloutta helpottavia koneita oman maanviljelyn tehostamiseksi. Vähitellen laitteiden valmistus otti pääosan ja lopulta sukutilan maanviljelytoiminta lopetettiin kokonaan. Tällä hetkellä yritystoiminnassa on mukana oma perhe ja kolme vakituista työntekijää. Laitteita valmistetaan kaikenlaisten juuresten käsittelyyn ja yritys on laajentanut toimintaansa myös muiden alojen kuljettimien valmistukseen.  Laitteiden moottorit, vaihteet ja taajuusmuuttajakäytöt suunnitellaan VEM-tuotevalikoimaan pohjautuen.

Remetin perunoiden lajittelukoneen ympärillä Remetin Markku Innala (vas.), VEM motors Finlandin Sami Kujala ja Ilkka Hakamäki (oik.).

Sydämelliset onnittelut merkkipäivän johdosta!

Lue lisää >>

 
Author

VEM motors Finland Oy