UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 1.11.2016

Polar Käämintä Team VEM -ketjuun

 
VMF/Marjut Vainio,
01.11.2016
 

 

Torniosta käsin toimiva Polar Käämintä on uusin Team VEM -ketjun valtuutettu huoltoliike. Toimialuetta uudella liikkeellä on Pohjois-Suomen maantieteellisesti laaja alue, sillä lähimmät varastoivat Team VEM -huoltoliikkeet sijaitsevat Kiteellä (EV-Sähkö) tai Jyväskylässä (Leivon Sähkö).

Polar Käämintä tarjoaa mekaaniseen voimansiirtoon, moottoreihin ja generaattoreihin liittyviä palveluita. Tyypillistä toimintakenttää ovat käämintä, huollot, vikakeikat, laitteiden irroitukset ja asennukset, rihtaus, tasapainotus sekä varaosapalvelut. Käsiteltäviä laitteita ovat AC-moottorit, DC-moottorit, rumpumoottorit, pumput, puhaltimet, jarrut, magneetit, generaattorit, muuntajat ja vaihteistot. VEM motors Finlandin tuotteista Polar Kääminnän osakkaat Timo Leukumaavaara ja Juha Maijanen henkilökuntineen asentavat, huoltavat ja korjaavat tällä hetkellä sähkömoottorit ja vaihteet lisävarusteineen.

VEMit varastosta

– Halusimme VEM-huoltoliikkeeksi, koska meillä on asiakkaina teollisuusyrityksiä, joissa moottorit ovat todella rajulla käytöllä ja VEM on vuosien saatossa osoittautunut erittäin kestäväksi ja laadukkaaksi merkiksi. Lisäksi uusien moottoreiden ja varaosien nopea saatavuus merkitsee paljon, toteaa Timo Leukumaavaara.

VEM-huoltosopimuksen myötä yrityksen varastoon saapuu perussetti 2- ja 4 -napaisia VEM-moottoreita tehoalueelle 0,37 – 15 kW. 0,75 kW:sta lähtien nämä moottorit ovat EU:n direktiivin mukaisesti IE3-energiatehokkuusluokan moottoreita.

– Moottorit saapuvat varastoomme Torpin teollisuusalueelle,  Virkamaankatu 18, marraskuun alussa, kertoo Leukumaavaara ja toivottaa moottoriasiakkaat tervetulleiksi tutustumiskäynnille.

Polar Käämintä on Team VEM huoltoliike
Polar Käämintä on uusi valtuutettu Team VEM -huoltoliike. Kuvassa yrityksen osakkaat Timo Leukumaavaara (vas.) ja Juha Maijanen. 

Lisätiedot:

VEM motors Finland Oy
Aki Tolonen
Puh. 040 747 1246

 

 

 
Author

VEM motors Finland Oy