UUTISET

Takaisin listaukseen
VEMoExpress 23.11.2020

Suomen VEMoExpress pelastaa kaikki kiireiset

Paras apu kiireessä on Suomen VEMoExpress; palveleva käyttötekniikan varasto ja tuotantopalvelu Masalassa.

Olikohan se Elisa, joka aloitti Kaikkialla yhtä aikaa kaikkien kanssa -vyöryn. Joka tapauksessa kaiken täytyy nykyään tapahtua heti tai vähintään nopeasti. Eurooppalaiset toimittajamme ovat reagoineet ja kehittäneet toimintaansa niin, että pystyvät palvelemaan myös tavanomaista tuotantoaikaa nopeammalla aikataululla. Keinoina voi olla bufferivarasto ja/tai pikatuotantolinja. Vaihdetoimittajistamme Tramec ja KEB ovat julkistaneet omat pikatoimituskonseptinsa jo aiemmin. Nyt myös VEM motors on luonut puitteet, joissa pikatoimitukset tuotannosta ovat mahdollisia.   

VEMin pikapalvelu on nimeltään VEMoExpress. Palvelulupauksena on valmistaa moottori viidessä työpäivässä, jonka mukaan maanantaina kello 10 mennessä tulleet tilaukset ovat toimitusvalmiita VEMin Saksan tehtaalla viimeistään perjantaina.

Paras apu kiireessä on kuitenkin Suomen VEMoExpress

Tehtaan palvelulupaus koskee työpäiviä, eikä 24/7 kuten VEM motors Finland Oy:n palvelu. Euroopassa yleiset lomasulut aiheuttavat myös katkoksia pikatoimituksiin esimerkiksi joulun välipäivinä. VEM motors Finland varastoi mm. tehtaan pikatoimitusvalikoiman tuotteita, joten useimmiten vaivaton, edullinen ja nopein ratkaisu on hyödyntää Masalan varastoa; voisiko sanoa Suomen VEMoExpress.

Jos Suomen tai Saksan varastoista ei löydy tarvittavaa tuotetta, niin VEMoExpress-moottori on hyvä kakkosvaihto. VEMin tehtailla pikavalmistettavat tuotteet ovat 2- ja 4-napaisia moottoreita tehoalueella 0,75 – 90 kW. Muun muassa rakennemuoto, käämin suojaus, lämmitysvastus, jälkivoiteluvarustus ja laakerointi ovat muokattavissa omaan käyttöön sopiviksi. Alla on kahdella sivulla VEMoExpress valikoima lisävarusteineen. 0,75 – 5,5 kW:n moottoreissa (sivu 1) on hiukan erilainen lisävarustevalikoima kuin 7,5 – 90 kW:n moottoreissa (sivu 2). Juttu jatkuu taulukon jälkeen..

Vaihteet pikana Italiasta: Tramec Express Service

Tramecin vastaisku kiireeseen on yksinomaan kiiretoimituksia varten luotu kokoonpanolinja. Tramec Express Servicen asiakasystävälliset pikatoimitusajat ovat: 

  • EXPRESS-PU1: EX works toimitus 5 työpäivän kuluessa, lisämaksu + 15 % 
  • EXPRESS-PU2: EX works toimitus 6 päivää – 9 työpäivää, lisämaksu + 7 %

Normitoimitusaika tehtaalta on noin kolme-neljä viikkoa.

Masalan Tramec-varastotuotteet

Pikaisten tehdastilausten lisäksi voit hyödyntää VEM motors Finlandin varastotuotevalikoimaa, jälleen 24/7 ja tuotteen saa välittömästi kainaloon.

Varastoimme seuraavia Tramecin vaihteita:

  • Tramec S- ja B-sarjan kierukkavaihteita eri välityksillä
  • Tramec X-sarjan kierukkavaihteista koot 30-110, useita eri välityksiä lisävarusteineen
  • Varmec-hammasvaihteet IEC-moottoriliitännällä

Vaihteet pikana Saksasta: KEB Expedited delivery

KEBin vaihteet saa pikatoimituksena tehtaalta 5-7 päivässä + kuljetusaika Saksasta. Pikatoimitushinta on +12 % tai minimissään 40 euroa.

Masalan KEB-varastotuotteet

Masalan varastossa on KEB G-sarjan hammasvaihdemoottorit.

Apua kiireeseen antaa Suomen VEMoExpress

Jatkuva kiire ei ole kiva kaveri, mutta tallenna Suomen VEMoExpress kokonaispalvelun osoite ja tiedät, mistä saat helpotusta hässäkkään: 

VEM motors Finland Oy
Kehänreuna 4 
02430 MASALA
Puh. 0207 613 740
myynti@vem.fi

Noutovarasto on auki arkisin klo 8-16.
24/7 päivystys aukioloaikojen ulkopuolella: 040 554 8814.

Katso myös Suomen, Ruotsin ja Baltian Team VEM -jälleenmyyjien yhteystiedot.

Ota yhteyttä!

Author

VEM motors Finland Oy